Harraz Bagi Signal Nak Buang Air Besar

3/30/2013 11:04:00 PG 4 Comments

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Signal anak nak Berak 1

Mula-mula buat muka sambil garu-garu kepala…

Signal anak nak Berak 2

apa yang dia nak buat ni…

Signal anak nak Berak 3

Kalau tengok dia dah start bercangkung dan dengar suara macam meneran.. confirm si comel ni tengah membuang air besar.. dah banyak kali dia bagi signal macam tu.

Semakin hari semakin bijak anak aku ni.. sekarang aku tengok apa yang kita ajar dan apa yang dia tengok dah mula nak ikut.. semoga terus menjadi anak yang soleh ye sayang..

Ada petua macam mana nak bagi anak berselera makan tak? sebab anak aku ni susah nak makan.. usia dah hampir mencecah setahun 4 bulan tapi berat masih tak cecah 9kg.. huhu

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. tulah sekarang dah tahu kalau dia berak.. hehehe

      Padam
  2. harraz dah pandai jln ke? aisyah berat hampir 8kg. ringan juga. baru ni sy try milk shake dari shaklee. ramai org ckp bagus utk tingkatkan selera anak dan byk vitamin tmbhn. just campur dlm susu or mknn dia.. sy baru pakai dua minggu, tapi aisyah dia kenal perbezaan rasa, pndai dia tak nak, sabo jelah. . stress betul nak suh anak bambam ni. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah anak dah pandai jalan masa umur 1 tahun 2 bulan.. sekarang dah asik nak berjalan je kalau g pasaraya.. letih nak kejar.. hehehe.. memang tention kalau anak tak mau makan sbnrnya..

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..