MotherHood Expo 2013 Kembali Lagi di KLCC

2/28/2013 10:51:00 PTG , 0 Comments

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Wah nampaknya hujung minggu ni sebelum bergerak ke Penang hantar wife balik ke kampung kena terjah MotherHood Expo 2013 ni dekat Kuala Lumpur Convention Centre dulu… macam biasalah kalau aku gi expo barang baby ni perkara wajib cari ada pampers murah.. hehehe

Motherhood Expo 13

Motherhood Expo 13a

kredit image : Pureen

Jadi kalau korang ada kelapangan masa.. jomlah bawa anak isteri ke expo ni.. cuba harus diingat dekat expo ni tak semua barang murah.. tapi banyak juga yang murah kalau dibandingan dekat kedai diluar.. apa yang penting kena pandai pilih..

Macam dia tahu-tahu je orang gomen dengan swasta dah gaji.. pandai juga dia orang buat expo ni time orang dah gaji.. hehehe.

Mama harraz nak shopping apa ye?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..