Baby Pillow | Bantal Herba Dari Daun Teh

2/18/2013 08:58:00 PG 6 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Hujung minggu lepas sempat terjah Kompleks Kenanga untuk ronda-ronda hujung minggu.. walaupun dah berkali-kali pergi bawa family mertua & saudara mara.. kali ni baru aku perasan satu kedai jual barang-barang baby di level 3A.. mula-mula tak mau masuk tapi cik malarang teringin nak tengok apa dalam tu.. last-last aku yang terjebak beli.. hehehe.

Tong Tai Infant Apparel

Dekorasi kedai barang-barang baby di KWC.. nama kedai ni Tong Tai.. bunyi pelik sikitkan sebab semua barang-barang baby datang dari Beijing China..

Bantal Herba Daun Teh 1

Nilah bantal herba dari daun teh dalam bantal ni adalah bukan dari kapas tapi dari daun teh..

Bantal Herba Daun Teh 2

Bantal ni ada 3 saiz.. tapi aku beli yang saiz sedang dengan harga RM35

Bantal Herba Daun Teh 3

Dari apa yang jurujual tu cakap.. kebaikkan bantal dari daun teh ni.. boleh membuatkan baby lena tidur.. dan hasilnya …. hehehe.. mungkin kebetulan kot Harraz ni letih main tu yang lena tu.. tapi aku sendiri pun suka bau daun teh tu..

Kelebihan Bantal Daun Teh

Kelebihan Bantal Daun Teh

Nak tengok produk-produk dari Tong Tai ni boleh terjah facebook mereka.. di http://www.facebook.com/TongtaiMalaysia

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. Hurmm....nanti aku nak cuba letak TEH LIPTON /BOH kat bantal... mungkin boleh dapat khasiat yang sama.....ahhahahaha

    BalasPadam
  2. Lain p, aku nak try cari laa.. Plak...

    BalasPadam
  3. Wow ,its too good and i thing best for kids.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..