Bergambar : Terjumpa Budak Dalam Beg Pakaian

1/26/2013 11:40:00 PG 2 Comments


Assalamualaikum & salam hujung minggu semua,


Pernah tengok budak dalam beg tak? mai sini aku tunjuk macam mana rupa budak yang dijumpai dalam beg pagi ni.. huhu





Ni namanya kena dera dengan daddy sebab duk asik usik adik dia yang nak tidur dalam buai... so denda dia kena kurung dalam beg.. hehehe.. saja bergurau dengan anak.. tidur tak mau.. tapi duk kacau adik dia..

Cik malarang cakap macam mana ni kalau ada anak dua orang.. mesti harraz asik nak renyuk je adik dia.. hehehe.

Macam mana hujung minggu korang apa aktiviti korang petang ni.. geng blogger area KL semestinya akan ke majlis Sepetang Bersama Blogger.. Semoga program yang dirancang disana berjalan dengan lancar.. sorry kawan-kawan tak dapat nak join sama.. insyaallah next time ada masa terluang aku join nanti.



Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. hahahahahaaaa... nakal yea... harraz leh dah jaga adik

    BalasPadam
  2. comelnye...hehehhe..done follow here..salam perkenalan
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..