Iklan : Abaya Potongan Princess Untuk Wanita Muslimah

1/27/2013 02:31:00 PTG 6 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Hari ini kami ingin membuat sedikit promosi iklan untuk pakaian wanita muslimah iaitu dari jenis Abaya potongan Princess yang mana sesuai dipakai untuk kemajlis-majlis keraian atau pun ke pejabat.

Abaya potongan Princess 1

Abaya Menawan - RM150 termasuk postage (Semenanjung Malaysia Sahaja)
Material: Kain Fusan
Potongan Abaya: A (kembang ke bawah)
Saiz available:
Warna bunga
Putih : 42
Biru : 44
Biru : 46

Abaya potongan Princess 2

Abaya Menawan - RM150 termasuk postage (Semenanjung Malaysia Sahaja)
Material: Kain Fusan
Potongan Abaya: A/kembang payung
Saiz available:
Purple : 40 & 42
Pink : 44 & 46

Abaya potongan Princess 3

Abaya Menawan - RM135 termasuk postage (Semenanjung Malaysia Sahaja)
Material: Kain Fusan
Potongan Abaya: A/kembang payung
Saiz available:
Biru : 40 & 48
Hitam : 42

 

Pelbagai jenis Abaya dan saiz ada di page kami untuk maklumat lanjut boleh layari page facebook kami di Harraz Baby Shoppe.. sebarang maklumat dan pertanyaan boleh diajukan dipage tersebut.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. erm cantek2 la tp lov pendek kalo dipotong kakinya yg kembang tu syg kan..

    cmno la den nk boli ..T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh hantar kedai rasanya kalau nak pendekkan.. hehehe

      Padam
  2. comel comel ni, abaya dr mana ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Abaya kain dari tempatan... bukan dari negara arab.. hehehe

      Padam
  3. salam,

    wah...memang cantik. tapi buat masa sekarang baju-baju jubah stail mcm ni jahit sendiri je, kalau dah kerja ada duit sendiri mmg boleh melaram sakan..hehe

    BalasPadam
  4. klu nak amik org yg pakai baju bole..??? baju xnak.. haha

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..