Harraz Dapat Kawan baru.. Anak Dara Lagi..

1/11/2013 12:55:00 PTG 8 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera,

Beberapa hari yang lepas sempat aku bawa anak bujang aku ni taman permainan dekat area rumah.. memang dah banyak kali janji nak bawa gi taman mainan tapi asik cancel je dek gara-gara kekadang cuaca tak elok dah tu sampai umah lewat.. jadi kebetulan hari isnin tu kami sampai rumah awal.. janji terus ditunaikan.. hehehe.

Jom layan gambar jelah ..

Harraz Main Gelongsor

Acara pemanas badan dulu.. muka macam takut je.. tapi seronok.. macam burung bebas dari sangkar.. hehehe

Harraz Main Gelongsor 1

Jeng..jeng.. jeng.. kita tengok samada Harraz suka atau takut…

Harraz Main Gelongsor 2

tetiba ada pulak anak dara datang nak join sekali.. anak sapa pulak ni..

Harraz Main Gelongsor 3

yeeeee… go..go..go… Harraz… risau juga kalau-kalau dia sangkut dekat tengah-tengah gelongsor tu.. hehehe

Harraz Main Gelongsor 4

akhirnya harraz berjaya.. tetiba anak dara tu masuk juga.. selamat dia tak tersepak harraz..huhu

Harraz Main Gelongsor 5

Awak ni siapa? kata Harraz…. awek : saya ….. boleh kenal..

Harraz Main Gelongsor 6

hai baru kenal sekejab macam dah seronok je.. senyum lagi.. pasal apa dulu daddy kau dulu main gelongsor dekat taman takda pulak anak dara nak masuk join sekali.. hahaha.. cabuttt lari.. nanti mama datang .. hehehe

Harraz Main Gelongsor 7

Jom harraz kita cari mainan lain… Pandai mama Harraz ambil gambar sekarang ni.. hehehe

Harraz Main Gelongsor 8

dah jumpa kawan mulalah buat macam-macam aksi si Harraz ni.. hehehe

Harraz Main Gelongsor 9

tengok tu punyalah seronok.. jatuh karang baru tahu.. asik nak berdiri je.. tempat tu untuk duduk lah Harraz.. hehehe.

Sesekali kenalah bawa juga anak-anak ni hilangkan tention.. ingat dia orang tak tention ke.. adik duduk dalam rumah je.. sesekali nak juga keluar jalan-jalan.. tapi pastikan anak kena awasi.. sekarang ni macam-macam hal boleh berlaku..

Lupa pulak nak tanya cik adik comel tu.. dia duduk rumah mana.. hehehe.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. Samalah dengan anak saya yang girls tu.. seronok main kat taman. Now umur dia baru masuk 3 tahun, dah besarlah tapi seronok tengok anak-anak cergas dan aktif..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang seronok kalau tengok anak cergas & aktif

      Padam
  2. bro... lepas nie cer datang sensorang mesti ramai gadis dan awek nak berkenalan....hheehhehe

    BalasPadam
  3. pipi budak perempuan tu... tembam betul..hahahhaa

    BalasPadam

  4. Really i appreciate the effort you made to share the knowledge.The topic here i found was really effective to the topic which i was researching for a long time.

    Personalized Gifts

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..