Eyriqazz Dot Com Bakal Berwajah Baru?

12/03/2012 10:50:00 PG 17 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Entri pertama dibulan Disember… antara mood kelaut dan kemalas.. minggu lepas minggu yang busy sikit ekoran bertugar di PWTC untuk bantuan teknikal petugas Media sempena Persidangan UMNO 2012.. so kekadang balik lewat.. sampai rumah memang nak bukak internet tu dah malas sebab penat.. bukan penat apa.. penat makan je.. hehehe.

Ok kita lupakan cerita kesibukan aku.. sekarang kalau korang perasan blogger Mat Tiger a.k.a eyriqazz dot com nampaknya sedang membuat proses penyelenggaraan kepada blog beliau.. buktinya.. dibawah ni..

Eyriqazz dot com

Mengikut jam yang dipaparkan di blog beliau.. ada lebih kurang 9 jam lagi untuk melihat wajah terbaru blog kegilaan ramai ni.. dalam kepala aku apa yang boleh aku jangkakan mungkin blog beliau bakal beralih ke hosting sendiri dengan menggunakan platform Wordpress.. siapa tahukan.. sebab rasanya baru-baru ni pun beliau ada gi kelas untuk Wordpress ni yang dibuat bersama Denaihati.. jadi mungkin benar ramalan aku atau tidak.. apa pun sama-samalah kita tengok apa yang akan berlaku ye?

Orang lain dah ramai yang mula beralih kepada hosting sendiri.. blog ni bila lagi? insyaallah niat dihati tu memang ada.. cuma belum lagi.. mungkin sikit masa lagi.. buat masa ni pun blog ni masih menggunakan hosting dari blogspot dan hanya membeli domain sendiri.. sebut pasal domain ni.. hujung bulan ni dah kena renew domain blog ni.. sebab tempoh dah nak expired.. hope aku tak lupalah kan.. hehehe

Bagaimana dengan korang semua.. masih selesa dengan blog percuma atau sedang bercita-cita untuk upgrade ke hosting sendiri?

“Kelebihan memiliki blog hosting berbayar” 

Pilihan ditangan korang.. nak kepuasan yang lebih boleh beralih kepada hosting berbayar.. kata orang biasanya apa yang kita bayar ni.. akan mendapat hasil pulangan yang menakjubkan.. kalau tak perjaya tengok bloggger ni.. semakin hari semakin berjaya.. cayolah bro..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

17 ulasan:

  1. aku same cam ko, domain je sendiri. still pakai bloGspot laGi.

    belum ada rasa confidence nak pakai wordpress la

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau hang bertukar aku pun ikut bertukarlah.. hehehe

      Padam
    2. tukar weyyhh.. tukarrrrr... hik3

      Padam
  2. tak lama lagi jadi super blog tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita tunggu apa jadi dengan blog mat tiger.. hehehe

      Padam
  3. DH sponser. mat tiger dah terhutang budi. ahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke.. makin meriahlah mat tiger lepas ni.. kerjasama yang bagus tu.. :-)

      Padam
  4. eliss kalau ada bagi hosting free, ok jer.hahaha
    so guna la blogspot sampai lebam dulu :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. bab free memang semua org nak.. heheeh

      Padam
  5. Mungkin jugak la setelah banyak discussion ngan DH terus dia ubah wajah yang lebih nampak PRO...tapi yang penting kita kena teruskan enjoy menulis blog setiap hari

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2 aku dah tengok blog baru dia.. terbaik dari ladang anggur ringkas dan menarik juga

      Padam
  6. yeaaaahhhh... makin hebat laaa mat tiger mengaummm

    BalasPadam
    Balasan
    1. makin maju kehadapan.. lepas berdesup2 pengiklan nak mengiklan dekat situ

      Padam
  7. apakah yang bakal terjadi pada blog mat tiger ye??hehehehe

    rasanya saya akan kekal pada blogspot je kot... hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. mat tiger salin kulit dengan pindah rumah baru nampaknya.. hehehe

      Padam
  8. I have read so many articles concerning the blogger lovers however this article is actually a pleasant
    post, keep it up.
    Also visit my web-site - earn money online

    BalasPadam
  9. tukar aje. lebih banyak kelebihan maa..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..