Dividen ASB 2012 7.75 Sen Bonus 1.15

12/21/2012 11:24:00 PG , 12 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera,

Bayaran Dividen ASB untuk tahun 2012 telah diumumkan… iaitu dengan pemberian Dividen sebanyak 7.75 sen seunit dan bonus 1.15 sen seunit.. Tahniah buat semua pelabur ASB..

Jadi teka teki  aku tentang pengumuman kadar dividen ASB 12 sen seunit | Mimpi atau Realiti  telah terjawab hari ni..

Amanah-Saham-Bumiputera-ASB-Dividen-2012

So apa lagi.. jom kita kira berapa dividen yang kita dapat tahun ni.. keluarkan kalkulator semua sekarang.. hehehe..

Tahniah Cik malarang sebab mampu mengukir senyuman lepas ni.. jangan lupa belanja abang ye sayang..

Bila duit banyak mulalah panjang akal.. nak beli tu nak beli ni.. tapi kena beringat time susah.. seperti kata adik aku sebelum ni.. ingat time kita susah dulu.. nak makan pun korek duit tabung.. huhu.. insyaallah aku selalu ingat tu..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. Alhamdulillah rezeki..

    Boleh la nak bayar insuran roadtax tahun depan RM1300++.. huhuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. baguslah gunakan untuk bayaran keperluan dahulu.. baru kepada kemahuan.. :-)

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. utusan online & hmetro online dah ada.. boleh semak disana

      Padam
  3. TULA...ingt dpt 9% huhu...klu dpt 9%, ader dkat rm20k dpt dividen..klu 7.75$, dptla 15.5k...alhamdulillah.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. 15.5k... Ni confirm ada 200k ni...

      Padam
  4. apa lagi bro..belanja eden durian crepe...

    BalasPadam
  5. jom.. setuju dengan bro eyriqazz..hahahaha

    BalasPadam
  6. Aik, sape kena belanja sape ni sebenarnya? Hahaha

    BalasPadam
  7. semua minta belanja ni. hehe..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..