37 Teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Kekeringan Idea

12/26/2012 12:58:00 PTG , 10 Comments

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Sebagai seorang blogger pastinya ada masa dah ketikanya korang akan kekeringan idea atau ketandusan idea untuk menulis.. bagi yang dah mengalaminya pasti tahu macam mana rasanya.. tak terkecuali aku sendiri kekadang sampaikan dah tak tahu nak tulis apa untuk hari tersebut.

Jadi untuk tidak membiarkan blog menjadi sunyi dan kosong dari hari ke hari maka bermulalah pencarian idea-idea untuk menulis.. dan sehinggalah hari ini aku ketemu dengan satu cara bagaimana untuk menghapuskan kekeringan idea ni.. Terima kasih kepada blogger Maria Ozawa kerana berjaya membuka minda aku hari ini untuk memiliki ebook yang sangat bernilai ni..

37 Teknik Luar Biasa

## Tips Blogging - 37 Teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Kekeringan Idea

Kalau nak maju kehadapan kenalah melabur sikit.. betul tak? insyallah akan cuba dikongsikan sedikit ilmu yang ada dalam ebook ini nanti setelah selesai dibaca.. pastinya ebook setebal 46 muka surat ni terdapat banyak rahsia didalamnya.. bagi yang dah tak sabar nak memilikinya korang klik je dekat link dekat atas tu untuk dapatkan versi yang penuh..

Sama-samalah kita berusaha untuk memajukan diri dalam dunia blogging ni.. nak berjaya dalam dunia masakkan kenalah rajin beli & baca buku masakkan begitulah juga dalam dunia blogging nak maju dalam blogging kenalah rajinkan diri dalam pembacaan.

Tiada yang percuma untuk berjaya.. setuju atau tidak?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. hahaha..kenapa blogger maria ozawa???hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. maria ozawa datang blog aku tadi pagi.. hahaha

      Padam
  2. bagus ni....tips yg berguna pastinya

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah sedang menghabiskan pembacaan ..

      Padam
  3. Siapa Maria Ozawa tu bro? Kekasih lama ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. pengasuh anak yang baru.. baru sampai pagi tadi.. hahaha

      Padam
  4. wah macam best jea ebook dia.. nanti share-share la sikit apa yg dia tuliskan ekk... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah lepas habis baca boleh kongsi sikit2.. :-)

      Padam
  5. Amboi Maria Ozawa!
    Macm pernah dengan nama tue? model meggi kan?

    BalasPadam
  6. fuh..ramai betul orang promosi ebook ni..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..