Pusat Servis Kereta Di Johor Bahru

11/06/2012 09:45:00 PG 5 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera,

Servis kereta

Untuk warga Johor Bahru yang tinggal sekitar Taman Pulai, Taman Universti dan kawasan sewaktu dengannya.. korang tak perlu lagi risau nak service kereta dekat mana lagi lepas ni.. sebab berhampiran dengan kawasan tempat tinggal korang tu.. telah dibuka satu pusat service kereta yang baru.. yang menawarkan pakej yang menarik dan murah..

Boleh rujuk iklan dibawah ni..

bratikworkshop5

Jadi kalau korang tak tahu dimana lokasi yang dimaksudkan korang boleh rujuk peta dibawah ni..

bratikworkshop1

Siapa lagi nak tolong orang melayu kalau bukan kitakan.. bengkel ni sebenarnya adalah bengkel rakan sekampung aku yang baru dibuka disini.. jadi kalau korang ada masalah berkaitan dengan penyakit kereta insyaallah dia boleh membantu..

Jangan segan-segan & malu-malu datang je kesitu.. hope perniagaan baru yang diceburi rakan aku ni akan memperolehi kejayaan isyaallah..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. dah dekat dgn umah aku mutiara rini...dia pakai minyak hitam jenis apa....

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak pastilah pulak minyak hitam dari jenis apa.. kalau nak info lanjut boleh call bengkel tu ye.. :-)

      Padam
  2. betul, sapa lagi nak tolong kalau bukan kita, mudahan perniagaan beliau maju jaya.

    BalasPadam
  3. setuju tu bro.. siapa lagi yang nak tologn bangsa kita kalau bukan bangsa sendiri kan?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..