Ku Korbankan Segalanya Untukmu

11/25/2012 03:38:00 PTG 9 Comments

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,


Minggu ni agak sebuk sikit dengan beberapa tugasan dekat luar.. sabtu dengan ahad pun koje juga.. sampaikan cik isteri sedih katanya sunyi dekat rumah.. ai dah tinggalkan Harraz dekat umah pun sunyi lagi ye.. kena tambah lagi sorang adik harraz baru tak sunyi kot.. hehehe..

Harraz pulak macam tahu-tahu je aku kena kerja.. baru nak keluar rumah dah menyanyi lagu negaraku.. sekuat-kuatnya... hehehe.. kecian cik isteri kena handle sorang-sorang..

Tadi pulak baru cik isteri sms kata pengasuh Harraz nak minta cuti seminggu awal Disember nanti.. aduhhh pening kepala.. dahlah cuti aku tahun ni tinggal 2.5 hari je.. macam mana ni.. nampak gaya OT yang aku buat dalam minggu ni akan aku convertlah gi cuti sebab nak kena jaga si comel ni..

Cik isteri pulak tak boleh cuti awal Disember tu sebab ada kerja dekat luar opis..nampak gaya sekali lagi aku jadi Big MAMA lah ni.. hehehe..

Aku tak kisah sebenarnya kalau kena jaga anak ni.. sebab Harraz memang rapat sikit dengan aku..so memang takda masalah kalau dia duduk dengan aku.. paling tidak  dia merengek nak susu je..

Macam nilah bila dah ada anak.. semua cuti kena korban dululah ye.. memang nak ambil cuti gi bercuti-cuti Malaysia hujung tahun memang takda harapanlah kalau cuti dah habis.. 

Insyallah ada rezeki tahun depan boleh plan semula cuti-cuti Malaysia.. Melepas nak gi Langkawi hujung tahun ni.. huhu.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. berkorban demi anak tak pa... yg cuti tu boleh bila2 jer nanti.

    BalasPadam
  2. nampaknya, harraz tu anak bapak..hehehehe

    BalasPadam
  3. takpe. untuk anak semua kita korbankan

    BalasPadam
  4. Harap bsabr en cuba teka

    BalasPadam
  5. Harraz dah beso da dia! Comeynyo!

    BalasPadam
  6. Hohoho...hebatlah daddy ni =P
    Macam nilah baru best ada give and take asben n wife. Biasa bab anak...wife je yg kene bercuti, mr asben xnak take action...alasan fofular...takut xboleh nk handle =)

    Semoga dipermudahkan...

    BalasPadam
  7. terbaiklah bro, berkorban apa saja untuk anak dan isteri.

    BalasPadam
  8. Bila ada anak mmg cuti cepat abih bro..
    biasa dah tue..

    Apapun good luck... ha ha..

    BalasPadam
  9. harraz kata dia nak adik.. nak adik... naaaaakkk!! :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..