Jualan Gudang Pureen Kali Ke-3 Untuk Tahun Ni | 24hb – 25hb November 2012

11/21/2012 09:17:00 PG , , 6 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Nampaknya hujung tahun ni memang banyak betul sales barang-barang baby mana tidaknya Pureen sahaja dah masuk kali ke-3 buat jualan gudang besar-besaran.. sapa yang tinggal sekitar kawasan Petaling Jaya ni memang untung sangat sebab banyak peluang untuk shopping barang-barang baby dan kanak-kanak ni..

Kepada yang free hujung minggu ni jom terjah sekali lagi jualan gudang Pureen kali ke-3 tahun ni di alamat dibawah ni..

Date: 24 - 25 November 2012 (Saturday & Sunday)
Time: 10.00am - 6.00pm
Venue: Summit Company (M) Sdn Bhd, Lot 6, Jalan 19/1, 46300 Petaling Jaya, Selangor.

Pureen Stock Clearance 2012 a

Yang first time nak pergi boleh rujuk map dekat atas tu ye..

 

Pureen Stock Clearance 2012 b

Cik isteri dah sound kata nak pergi.. tapi kali ni mungkin kami pergi sebelah petang kot.. sebab pengalaman pergi jualan gudang ni sebelah pagi memang bersesak-sesak.. macam-macam pengalaman di jualan gudang pureen yang pernah aku lalui.. yang lawak pun ada masa first time gi jualan gudang pureen.. hehehe..

So kepada bakal ibu dan ayah.. jangan lupa gi shopping hujung minggu ni ye.. pureen ni macam tahu-tahu je aku dah gaji.. hehehe.

Untuk sebarang info korang boleh like facebook Pureen

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. nasib baik la rumah jauh dari tempat ni :-)

    BalasPadam
  2. kalau dah gaji syok laa nk gi membeli ni. minggu ni kirai baju kakak dulu la basuh (nasib baik sama gender kakak baby baru ni ) , kalau ada yg perlu ditambah baru beli :p

    BalasPadam
  3. Wah... tq ler for sharing the info. Rasa macam nak pergi gak cuma kawan cakap to crowded, ape pon... thanks a lot =)

    BalasPadam
  4. Nampaknya Harraz bakal jadi duta Pureen nanti...
    Tukar stratei pergi petang pula ye...

    BalasPadam
  5. wah..memang akan diserbu tu..hahaha.. jangan tunggu lama2. nanti habis barang yang nak dibeli tu

    BalasPadam
  6. nasib baik dah takde anak kecik, kalau tak mungkin bawak lori....heee

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..