Jaafar Onn terima kek ‘kemaluan’ lelaki!! Ni Ke Gambarnya

11/05/2012 03:01:00 PTG 9 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Macam-macam betullah sekarang ni.. nak bergurau pun berpada-padalah ye.. ni sampai buat kek kemaluan lelaki bagi dekat Jaafar Onn buat apa.. memang tak senonoh perangai yang buat ni..

Berita lanjut korang boleh baca di myMetro

 

Gambar Jaafar Onn terima kek kemaluan lelaki

Baca dekat satu forum tu siap ramai yang minta nak tengok gambar kek tu.. hai korang ni macam tak pernah nampak keklah.. kalau nak tengok sangat kek mai sini aku tunjukkan..

Kek Jaafar Onn

sumber image

Kenangan bergambar bersama Jaafar onn.. :-) memang tak dapat dilupakan.. seorang yang sangat peramah dan sporting gila.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. sib baik lom ade customer request kat aku mcm ni mid...hehehe

    Muffin Kaseh Azean

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau ada memang sah orang tu gila sex bro.. ko pun sanggup ke nak design kek macam ni.. hahaha

      Padam
  2. Hurmm...aku lebih tertarik dengan gambar bro ngan J.O... nampak mesra la ....ekekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. kuang asam.. tengok siap silang kaki lagi.. hahaha

      Padam
  3. jambu siot bergambar ngan jaafar onn... ahahhaaa

    BalasPadam
  4. hahahaha..jap..yang ramai nak tgk gambar kek tu laki ke pompuan???kalau lelaki len macam pulak..hahaha

    BalasPadam
  5. melampau2 lah diorG ni. buat cerita mengarut je lah

    BalasPadam
  6. wat suspen jek.....nampak sedap kek tu...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..