iPhone 5 Gadget Impian

11/06/2012 10:04:00 PTG , 28 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Sebut je pasal iPhone 5 semuanya pasti mengimpikan untuk memilikinya.. termasuklah aku walaupun sekarang aku dah ada satu smartphone.. dah selalu guna aplikasi Android rasanya apa salahnya mencuba aplikasi dari Apple pulakkan..

Denaihati iPhone 5

kredit image : google.com

Jadi sempena Contest anjuran bro Denaihati yang menawarkan satu gadget impian iPhone 5.. rasanya rugi kalau tak mencuba nasibkan.. kata orang siapa tahu tuah ayam nampak dikaki.. tuah kita sapa yang tahukan..

Sebelum tu kalau korang nak cerita lanjut pasal iPhone 5 ni korang boleh rujuk dekat senarai entri dibawah ni..

http://denaihati.com/iphone-5-malaysia-vs-singapore-vs-hong-kong-vs-usa

http://denaihati.com/iphone-5-malaysia-pertama

http://denaihati.com/iphone-5-vs-samsung-galaxy-s3-drop-test

http://denaihati.com/iphone-5-gambar-dan-video

http://denaihati.com/iphone-5-dilancarkan

http://denaihati.com/iphone-5-countdown

http://denaihati.com/iphone-4s-baru-bukan-iphone-5

http://denaihati.com/iphone-5-dah-sampai-malaysia

Tak lama lagi ada 2 tarikh penting dalam hidup aku yang akan muncul.. yang pertama Anniversary ke-3 aku dan kedua  ulangtahun kelahiran cik isteri.. so antara sebabnya kenapa aku inginkan sangat iPhone 5 ni adalah aku bercadang nak hadiahkan kepada cik isteri nanti bila tiba tarikh penting tu.. kalaulah rezeki tu berpihak pada aku.. hehehe.

Macam mana dengan korang berminat nak dapatkan iPhone 5 dari Denaihati? kalau berminat jomlah turut serta dalam contest yang beliau anjurkan sekarang ni.. kalau tak menang pun sekurang-kurangnya kita memeriahkan contest dari sahabat blogger kita ni.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

28 ulasan:

  1. waaaaahhhh... ramai penyertaan gajet ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. last minit.. skit aku lupa tadi.. hehehe

      Padam
  2. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gadget impian" dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    BalasPadam
  3. semoga berjaya,

    boleh dapat berkat iPhone 5 DH kalau menang,

    salam kenal dari rakan blogger DH

    BalasPadam
  4. Emm semoga mendapat apa yang diimpikan..hehe

    BalasPadam
  5. nice entry :)
    menang nanti, boleh la puan isteri melaram :D

    BalasPadam
  6. Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)

    BalasPadam
  7. Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

    BalasPadam
  8. salam kenal...
    semoga berjaya dan dah g+...
    support saya jugak ekk...

    BalasPadam
  9. Dah klik G+1 buat anda myvitrd, moga anda klik juga buat saya.
    Terbaiklah entri anda, Good Luck.

    BalasPadam
  10. Saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe. thanks.

    # jgn lupe sticky , susah kami nak cari post anda

    BalasPadam
  11. salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe..thankas...

    http://bahrain-info.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_2.html

    BalasPadam
  12. Salam perkenalan & ziarah,

    hadir bersama2 G +1, Harap sudi mengunjung balas ke blog cheezemaz.blogspot dgn G +1 juga nanti

    BalasPadam
  13. Salam ziarah, dah vote G+ ke 11 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
    Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)

    BalasPadam
  14. assalam segmenmate :)

    PuanGojes da klik G+1 kat sini, mohon balasannya sama ya :)
    http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    terima kasih :)

    BalasPadam
  15. As salam,
    Singgah kembali ke entri ni.

    Tak pasti sudah klik ata belum, ttp g+1 utk yg ni =)

    BalasPadam
  16. Good Luck harap dapat klik kembali dari Azman. TQ

    BalasPadam
  17. Semoga sukses dan berjaya kontesnya sahabat...
    Bersilaturahmi dan memberikan sokongan dengan G+1 nya di tempat sahabat ini.
    Semoga berkenan menyokong kembali. Terima kasih

    BalasPadam
  18. salam kenal dari contest denaihati..dah g+1 untuk anda..kalau tak keberatan, mohon g+1 untuk saya juga. terima kasih. :)

    entry contest : iPhone 5 Gadget Impian

    BalasPadam
  19. salam bos G+1 yg ke 23 lapor diri tabik spring sekali toingggggggggggg

    BalasPadam
  20. gudluck bro.. G+ no. 21 dari eden

    BalasPadam
  21. Bro....tambahan satu lagi G+ untuk bro yea... kasi promote skit entry nie my friend

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..