Tunggang Rusa Tanpa Pakai Seluar

10/03/2012 09:00:00 PG 12 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Pernah ke korang nampak orang menunggang rusa.. rasanya kalau menunggang kuda atau lembu pernahlahkan.. tapi semalam ada orang menunggang rusa tanpa pakai seluar… jom kita tengok sapakah dia..

rusa

Sumber gambar : Google.com

Siapa pernah rasa makan daging rusa? hari tu masa gi open house masa raya terasalah juga first time daging rusa panggang.. boleh tahan juga.. tapi esoknya lepas makan, cik malarang terus masuk Wad.. hehehe sakit perut.. (mungkin keracunan makanan kot).

Eh mana gambar orang tak pakai seluar tunggang rusa tu?

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

Harraz naik rusa

hahaha… nilah dia orang yang tunggang rusa tak pakai seluar tu.. siap air hingus meleleh lagi.. hehehe.. mama dia kata belikanlah si Harraz  mainan tu.. daddy kata nantilah dulu risau dia naik jatuh nanti.. tunggu dia dah besar sikit baru belikan..

kalau anak happy, daddy dengan mama pun happy juga.. semakin membesar anak.. semakin macam-macam telatah yang mencuit hati.. balik-balik keje mesti nak main-main dengan anak dulu.. tulah bestnya ada anak tu.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. makin tembam bam bam si harraz ni, anak jaa yg 11 bulan ni pon risau gak nak beli benda2 gini takut jatuh. sbb xreti nak balance lagi..hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah pipi tu dah naik semuala.. hari tu tembam dia hilang sebab asik demam.. rasanya kalau dia dah pandai jalan baru boleh belikan benda mainan macam ni.. betul tu.. kena bagi dia pandai balancekan badan dulu

      Padam
  2. uiks..mana pergi suar si harraz ni..malu t awek nmpk..kihkih

    BalasPadam
    Balasan
    1. terberak dekat seluar.. tu yang seluar tak pakai.. tapi pampers ada.. hehehe.. lagi pun masa tu panas..

      Padam
  3. yeahhh.... nampak balik peha drumstik harraz tu....hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah berat dah start naik semula dah.. semua drumstik dah kembali pulih .. hehehe

      Padam
  4. rusa ni macam ilham punya.. tapi macam biasa, kejap je ilham naik menda nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah.. sebab harraz biasanya sekejab je xcited dengan mainan lepas tu dah boring nak main..

      Padam
  5. hahahaha.. tak menyempat nak sarung seluar ke apa tu??hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. panas bro tu yg tak pakaikan seluar.. hehehe

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..