BE Pertama Di Bulan Oktober

10/04/2012 03:55:00 PTG 8 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Alhamdulillah rezeki anak bini, samada aku yang lambat perasan atau baru perasan tak tahulah.. sebab semalam masa aku check akaun nuffnang ni.. memang dah dekat sebulan takda Buffered Earning baru.. tapi tadi tengok ada pulak BE baru melekat untuk bulan oktober ni.. kalau tengok tarikh tu dah 2 hari dah BE tu menari-nari dekat blog ni..

BE Bulan Oktober 2012

Terima kasih kepada pengiklan sebab masih sudi tampalkan iklan di blog cap ikan masin ni.. kata orang biar sikit asalkan ada..

Bila ada BE ni semangat nak update blog tu lain macam sikit.. kira macam pemberi semangat jugalah ni… manalah tahu boleh jadi macam mamat ni income awal bulan oktober je dah cecah ribuan ringgit.. tak percaya korang baca entri RM8,721.15 income blogging.. masyukkan.. :-)

Dah lama tak rasa advertorial dari nuffnang ni.. bila ye nak bagi lagi.. kalau ada tempias-tempias tu baling-balinglah satu ke dua advertorial.. hehehe..

Petang ni tak mau bebel banyak sangat sikit-sikit sudahlah ye.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. best kan bila daapt BE...tapi saya dah lama tak kenal iklan nuffnang di blog.. =)

    BalasPadam
  2. Untung laaaaaaa... aku takde BE

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kau xde BE tapi ada CPUV & Advertorial!!!...Jaki dah ni oi!!!

      Padam
  3. uiishh... yang BE CELCOM tu siap dapat dua lagi tu....sempoi laaa

    BalasPadam
  4. Bestnya dapat BE.. aku untuk bulan oktober tak dapat lagi nie...

    lega rasanya.. baru dapat komen kat blog nie...

    BalasPadam
  5. dah lama x dpt BE ni..hahaha..murah rejeki bro

    BalasPadam
  6. blog aku tak penah dpt BE lagi ni...heheh..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..