NuffnangX vs Nuffnang

9/18/2012 02:09:00 PTG , 10 Comments

 

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua,

Pastinya ada yang dah perasan semalam di facebook Nuffnang tentang khabar yang menyatakan ada sesuatu yang baru akan muncul kurang dari 24 jam semalam.

Dan tepat jam 1.00 petang tadi satu lagi produk dari Nuffnang telah dilancarkan dengan di kenali sebagai NuffnangX

NuffnangX

Aku pun masih baru lagi dengan NuffnangX ni so masih banyak benda yang belum explore lagi.. tapi secara asasnya dari apa yang aku tengok NuffnangX ni lebih kepada sosial network.. yang mana korang boleh follow mana-mana blog favorite korang, dah tu setiap blog yang korang follow tu akan senaraikan feed entri-entri terbaru yang dibuat.. jadi korang dengan mudah boleh baca mana-mana blog yang mempunyai entri terbaru..

Selain dari tu korang boleh share artikal-artikal dalam tu dan juga boleh bersembang tentang artikal yang dihasilkan..

Selain dari tu korang boleh download aplikasi NuffnangX ni kedalam Android (Google Play) dan Apple iOS (App Store) korang.

Oklah aku nak cerita panjang pun masih lagi baru.. so apa kata korang terjah sendiri website NuffnangX sekarang..

 

** kalau korang dah register dalam NuffnangX tu janganlah segan-segan untuk follow blog ni ye.. cari je  dekat bahagian “Find a blog” dengan menaip “www.myvitrd.com” & terus follow. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. hurmmm...rasanya nuffnangX nie diorang nak gantikan INNIT yang sedia ada sekarang rasanya....

    BalasPadam
  2. Stu lagi baby baru dari team nuffnang...

    BalasPadam
  3. pandai strategi nuffnang ni.. adeshh

    BalasPadam
  4. owh..kena register jgak ye?hehe.. bertambah lagi password nak kena ingat.hahaha

    BalasPadam
  5. owh, menarik ni. senang nak tengok entri terbaru rakan2 blogger.

    BalasPadam
  6. kejap ada kejap takda.. ada X ada segalanya... hehehee

    BalasPadam
  7. lebih kurang cam innit je kan ni..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..