NuffnangX Nak Bagi USD50,000 Kepada Blogger

9/25/2012 02:55:00 PTG , 4 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

nuffnangx 1

kredit image : NuffnangX

Sudah claim blog korang dengan NuffnangX? belum lagi? kalau belum cepat-cepat gi claim sekarang.. sebabnya sekarang ni NuffnangX tengah bermurah hati nak bagi duit kepada blogger yang dah register dibawah NuffnangX ni..

Masih kabur-kabur apa tu NuffnangX boleh baca sini..

 nuffnangx 2

NuffnangX nak bagi ganjaran ni kepada blogger yang berjaya mengembangkan follower mereka sehinggakan ramai pembaca selepas ini yang akan membaca blog dari telefon bimbit sahaja..

Jadi apa tunggu lagi.. nak dapatkan ganjaran bernilai ratusan USD ni.. cepat-cepat kumpulkan follower anda dari hari ini..

** Jangan lupa tawaran ini akan berakhir pada 11.59 pm 24 Oktober 2012.. so korang ada masa 1 bulan untuk rebut ganjaran ni.

Kepada yang dah daftar dengan NuffnangX ni.. jangan lupa follow blog ni ye untuk dapatkan cerita-cerita terkini di telefon bimbit korang nanti.. :-)

Untuk maklumat lanjut tentang contest ni.. korang boleh baca disini

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Kena promote giler2x baru nak boleh cecah 1k follower....huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul bro.. Kena gila2 promote mcm kita ni..

      Padam
  2. nahhhh... 10,000 usd!!! WAAAAHHHH... syioknya kalo dapat

    BalasPadam
  3. akak dah daftar pun,tapi perlukah letak komen nuffnangx dalam blog?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..