Merindukan Tulisan Original Dari Si Dia

9/11/2012 09:36:00 PG 6 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

blog bersawang

kredit image : google

Kalau sesebuah rumah yang lama ditinggalkan oleh penghuninya pastinya akan dipenuhi dengan sarang labah-labah atau dalam bahasa mudah bersawang.. macam tu jugalah kalau sesebuah blog tu.. dah ditinggalkan lama tanpa di kunjungi akan menjadikannya bersawang..

Biasanya blog ni akan bersawang bila si pemiliknya asik sebuk memanjang dan bertangguh untuk update entri dan penyudahnya penyakit kemalasan datang.. bukan takda idea tapi perasaan nak update entri tu macam berat je.. macam tulah jawapan yang diberikan oleh cik malarang bila aku tanya kenapa lama tak update blog.. :-).

Mungkin tanggungjawab sebagai ibu a.k.a mama kepada si comel tu yang menjadikannya takda masa nak update blog lagi.. tapi takpelah family didahulukan tak gitu sayang.. :-)

Dulu masa sebelum kawin.. orang paling rajin update blog ada lah sidia.. tapi bila dah kawin ni.. dah mula kurang sikit.. kekadang tu aku yang jadi penulis jemputan dalam blog sidia.. hehehe.

Masih merindukan tulis & idea-idea sidia yang original seperti dahulu.. entah bila lagi sidia akan menulis semula seperti dahulu.. :-).. menanti dan terus menanti luahan-luahan perasaan seperti dahulu.. :-)

** Pernah ke korang biarkan blog korang tu bersawang?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. Blogger is a blog - publishing service that allows private or multi-user blogs with time-stamped entries. It was created by Pyra Labs, which was bought by Google in 2003.This service is lunched by google in 2003 and get more popularity in certain days due to its flexible features.

    BalasPadam
  2. ingatkan rindukan tulisan sapa tadi rupanya tulisan cik malarang hehe...

    lekas cik malarang, cepat2 hapdet entri..kesian hubby dah rindu tue hihi..

    BalasPadam
  3. lagi satu, kalau da terbiar blog tu, mood kita pun akan ke laut jugak lepas tu.. mula lah idea hilang ntah ke mana2

    BalasPadam
  4. Aku kalau ari sabtu or ahad slalu mood tu malas je nak update compare hari bekerja...By the way aku rasa wife bro kena mintak petua Kak Red camner nak rajin update blog selalu

    BalasPadam
  5. aku ada idea bro..

    ko tlg taipkan kat blog, cik malarang just luah/cakap je..hehehe..
    ala mcm jurutaip kat mhkamah tu le..

    BalasPadam
    Balasan
    1. menarik idea JMR ni. if ada orang yang nak tolong buat macam tu untuk syaisya.com pun best juga.

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..