Demam Di Usia 9 Bulan

9/08/2012 06:32:00 PTG 11 Comments

 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua,

Hari ni genap usia si manja Harraz 9 bulan lagi 3 bulan cukup setahun..cepatkan masa berjalan.. pejam celik dah sembilan bulan Harraz ni.. dan sepanjang 9 bulan ni.. juga rasanya dah 4 kali harraz demam termasuk hari ni..

 Harraz 9 bulan 1

Suhu 38 darjah celcius.. masa antar gi klinik check kata tak demam dah.. tapi balik umah check suhu badan naik semula 

Harraz 9 bulan 2

antara tanda-tanda harraz kalau tak sihat… kurang aktif

Harraz 9 bulan 5

sempat lagi paksa dia posing

Harraz 9 bulan 7

ni dah tertido lepas makan ubat…

 

** Update 9-9-2012 **

Bila anak tak sihat confirm-confirm punya tidur malam mesti terganggu.. mcm tulah malam tadi yang terjadi dengan aku… Harraz susah nak tidur lena.. sampai pagi asik merengek je.. mungkin badan panas kot dah tu tak selesa..

Ni dah masuk hari ke-2 Harraz demam.. harapnya cepatlah baik.. kalau esok tak ok lagi jawabnya salah sorang kena ambil cuti lagi untuk jaga Harraz ni.

Semua aktiviti nak gi open house hari ni semua cancellah nampaknya…

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. ala..ciannya dia.. harap cepat sembuh....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam..

      Sebuah blog yang menarik. Terlanjur kami dah singgah sini, kami jadi follower di blog ini.

      Diharap, tuan blog dapat melakukan perkara yang sama di blog kami juga..
      Terima kasih..

      Admin@JERING Daily
      http://jeringdaily.blogspot.com

      Padam
    2. Tq bro hope cepatlah sembuh

      Padam
  2. mmg sgt susah i bile anak x sihat... org tua kata..nak pandai sesuatu la tu...... moga cepat sihat ye!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin nk tumbuh gigi lagi rasanya..

      Padam
  3. semoga harraz cepat sembuh yer...

    risau kan kalau baby demam..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang risau sebab kalau suhu terlampau panas mcm2 boleh jadi.. Diakan semiga si comel cepat sembuh

      Padam
  4. salam kenal..kesian harraz..moga cepat smbuh...nati jgn lupa singgh blog sya..n folow molow sya...:)

    BalasPadam
  5. get well soon harraz.. tak taruk cool fever? nak tumbuh gigi ni...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..