Nisa Kay Jana Pendapatan Dengan Blog

8/05/2012 09:14:00 PG , 12 Comments

 

Salam ramadhan semua,

Nisa Kay Jana Pendapatan Dengan Blog itu adalah tajuk utama ruangan .com di surat khabar Utusan Malaysia semalam..

Nisa Kay

Mungkin juga dah ramai yang perasan tentang cerita tu.. tapi kebetulan aku ni jarang benar beli paper so pagi ni masuk opis baru terperasan tajuk berita tu dekat paper.. Satu persatu blogger popular ni masuk paper ye.. kalau sebelum ni kita selalu dengar kak Red yang masuk paper now giliran Nisa Kay pulak..

Rasa-rasanya korang setuju tak kalau Duta IKEA ni masuk paper pulak lepas ni.... sebab tak kurang hebatnya juga papa blogger tu.. income mula mencecah 5 angka sebulan dengan pendapatan sampingan berblog.

Apapun nak berjaya macam mereka tu bukan suatu perkara yang mudah.. yang penting kena rajin dan sentiasa bersabar.. insyaallah income tu sikit-sikit akan datang nanti dari pelbagai cara.. Seperti kata Nisa Kayjangan segan untuk mendapatkan nasihat daripada blogger-blogger senior tentang cara menjana pendapatan melalui blog”.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. nak tunggu bro pula masuk paper

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu.. jgnlah buat malu je.. blog entah apa2 nak masuk paper.. letak black paper takpe.. hehehe

      Padam
    2. myvitrd dah boleh masuk bernama dah.. hebhe..

      Padam
    3. hehehe.. tak boleh guna company untuk kepentingan sendiri.. hehehe

      Padam
  2. wah tahniahlah nisa..akak tak beli lah pulak paper ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengok Online Utusan pun ada kak.. google je tajuk tu

      Padam
  3. hoho..lepas sorang. sorang..

    BalasPadam
  4. blog aku masuk paper hang tak bagitau pun.. huhu

    BalasPadam
  5. tak mustahil blog myvitrd.com pulak masuk paper lepas ni ;)

    BalasPadam
  6. laptop yg dia pegang tu skrg saya yg pakai. haha :p

    p/s: kul 6pm kang entry giveaway pertama dari saya akan di-publish. jom la join :)
    [link blog saya kat sini]

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..