Masuk Bakul Tak boleh Angkat Sendiri

8/05/2012 10:56:00 PG 11 Comments

 

Salam ramadhan semua,

Selalunya kita dengar peribasa “ masuk bakul angkat sendiri ” yang membawa maksud suka memuji diri sendiri.. tapi kali ini lain ceritanya.. nak tengok masuk bakul tak boleh angkat sendiri dekat bawah ni contohnya..

Harraz Dalam Bakul 1

Harraz Dalam Bakul 2

Harraz Dalam Bakul 3

Rasa-rasanya ada ke orang yang masuk bakul dah tu angkat sendiri.. kalau ada betul2 berlaku confirm korang semua cabut lari.. hehehe

Bila ibu mertua tengok gambar cucu dia dekat facebook semalam macam dekat atas tu terus dia call cik malarang.. katanya “nak buang ke Harraz tu, kalau nak buang ibu datang ambil dia sekarang”.. hehehe.. mana ada aku nak buang si comel manja ni.. cayang sangat dekat si tembam ni.. nilah pengubat rindu kami berdua dekat rumah kalau hujung minggu..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. rupanya pepatah masuk bakul angkat sendiri memang dah tak boleh digunakan lagi,, sebab memang tak boleh angkat

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu hanya peribahasa je.. kalau secara realitinya memnag tak boleh.. hik2

      Padam
  2. haha..memanglah tak leh angkat sendiri..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahu takpe.. nak bergerak dalam bakul pun tak boleh.. hehehe

      Padam
  3. satgi kalo harraz angkat, terkejut pulak daddynya... hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu dah confirm masuk berita muka depan nanti.. kalau betul2 terjadi.. hehe..

      Padam
  4. masuk bakul, daddy nya tolong angkat..kekekekeke..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau yg tu memang betul.. hik2

      Padam
  5. nanti dia jadi jedi(starwars), selamba je angkat....heee
    berapa kilo pipi harraz ni, tembam sungguh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pipi tak sempat nak timbang bro.. hehehe.. rasa setengah kilo kot.. hehehe

      Padam
  6. nasib baik bakul tu memang muat ngan harraz tue

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..