Harraz Excited Nak Balik Kampung

8/09/2012 11:22:00 PTG 12 Comments

 

Salam ramadhan semua,

Insyaallah kalau takda apa hal esok petang kami sekeluarga akan terus bergerak pulak ke kampung aku di Johor.. kebetulan raya tahun ni giliran beraya dirumah cik malarang di Penang.. so seminggu sebelum raya ni baliklah dulu di Johor jumpa family aku.. sejak bulan puasa ni memang kami tak pernah balik lagi samada di Penang atau di Johor.

Yang menariknya kami relex je nak balik.. tapi yang terlebih exited adalah si comel kami tu.. tengok dekat bawah ni.. dia pulak yang sebuk-sebuk nak angkat beg.. hehehe

Harraz balik kampung 1 Harraz balik kampung 3Harraz balik kampung 2

Harraz nak kira dulu berapa banyak beg mama & daddy nak bawa balik ni.. eh macam ada kuih raya je harraz tengok ni.. macam kenal je cookies ni.. sapa yang buat ye.. hehehe

Harraz balik kampung 7 Harraz balik kampung 4Harraz balik kampung 5

Suka si comel kami ni.. kalau boleh dia nak naik je duduk sambil guling-giling atas beg tu.. hehehe

Harraz balik kampung 6

Uncle-uncle & untie-untie dekat kampung.. jangan lupa ye bagi harraz duit raya.. hehehe.

** First time hari in berbuka air mineral je dalam kereta.. dugaan betul.. jalan jem seteruk-teruknya petang ni… hope esok balik kampung taklah jem dekat lebuhraya pulak..

Dengar-dengar cerita juga ramai yang dah dapat cek hari raya dari Nuffnang petang tadi.. huhu asal aku punya tak mai-mai lagi ni..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. sukanya si harraz nk blk kg ye..drive safely bro!

    BalasPadam
  2. selamat balik kampung bro.. harraz senyum dapat duit raya tahun nih

    BalasPadam
  3. jem teruk kat mane bro sampai berbuka dlm kereta

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dari jalan tun razak ke bangsar.. dah tu menuju ke damansara.

      Padam
  4. of course la dia happy sebab boleh dapat duit raya. hehehe

    BalasPadam
  5. Hati-hati bro...
    Harraz exvited laa.. kali pertama kumpul duit raya...

    BalasPadam
  6. wah! seronoknya tengok Harraz dah mula nak berjalan.
    raya nnt mesti meriah tu dpt kumpul duit raya.

    * alhamdulillah..cek nuffnang dah sampai petang semlm. sama tarikh pulak dapat bonus 1/2 bulan gaji. alhamdulillah..bonus raya berganda

    BalasPadam
  7. salam ziarah..

    bestlah dpt jumpa saudara mara kamu..begitulah adat bila dah berkawin ni..kena ikut giliran..apa nak buat..redha ajerlah

    BalasPadam
  8. waah...excited harraz..comell je budak2 excited ni..hehe

    BalasPadam
  9. sape yang excited ni sebenanya? haha..

    BalasPadam
  10. senyum sampai ke telinga yer harraz bila boleh balik kg hehe...

    p/s : papa dia glamer la masuk dalam TV...hehe

    BalasPadam
  11. hahaha.. ok2.. hati2 di jalanan bro :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..