Friday, August 3, 2012

Econsave Promotion August 2012 – Huggies Dry RM29.85

 

Salam ramadhan semua,

Bila tiba je musim perayaan macam-macam promosi dibuat.. tak terkecuali juga dengan pasaraya Econsave ni.. baru je minggu lepas aku gi borong pampers drypers.. minggu ni pulak ada offer lagi pampers dari jenama Huggies.

EconSave Huggies 1

Iklan ni di cilok dari keratan akhbar The Star.. itu pun kebetulan cik malarang yang gi tahu.. kalau tak confirm aku tak sentuh paper The Star tu.. hehehe

EconSave Huggies 2

Untuk promosi kali ini sah sehingga 5 Ogos iaitu sampai hari ahad ni sahaja.. so kalau korang gi hari isnin dah takda promosi ye.. :-)

EconSave Huggies 3

Bagi yang ada baby tu dan kebetulan baby korang menggunakan pampers dari jenama huggies.. time nilah masanya untuk korang borong betul-betul pampers huggies ni.. sebab masa promosi ni Huggies Dry dijual dengan harga RM29.85 sahaja.. memang sangat murah.. sebab sebelum ni aku beli huggies dekat Tesco pun dia bagi harga RM29.89.

Mengikut pengalaman aku sebelum ni.. kalau nak beli banyak kena datang berulang kali.. sebab satu orang satu resit boleh beli maximum 3 pack sahaja.. so kalau nak beli lebih bayar asing-asing dengan pasangan koranglah ye..

Jom serbu Econsave petang ni.. :-)

** Tokey UniFi cepat-cepat gi beli ye..

10 comments:

  1. haaa saya beli satu , pakai 2 bulan , tk pernah lg borong pampers banyak2 ..

    tapi harga tu memang murah sgt untuk jenama huggies kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak saya mungkin kecik lagi so memang kerap tukar janji tahu berak atau dah penuh je terus tukar.. tak nak bagi punggung melecet

      Delete
  2. Beli ja bro kalau da offer begini (yg penting ada duit hehehe..) terutama kalau baby tu masih kecil...lama gi masa dia nak pakai. Begitu cam susu pun....borong time murah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 yg penting time ada duitlahkan.. kalau tak gigit jari jelah.. hehehe

      Delete
  3. whoaaa...mesti Econsave dapat sales ekstra sebab dah kuar promosi kat blog gempak nie....hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurang asam hang.. hehehe.. tolong inform dekat kawan2 je..

      Delete
  4. nak tukar pakai huggies pulak la..sekarang petpet pn da mahal..huk3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukar je kalau punggung anak tu serasi.. ada sesetengah baby tak sesuai naik ruam.. so far anak ok je.. semua takda masalah

      Delete
  5. kakak sy mesti hepi nk shopping kalau dgr sale sal psmpers ni..huh

    ReplyDelete
  6. jangan tak borong, simpan sampai raya haji nanti...heee
    econsave tengah sale raya banyak n macam barang lain yg murah juga.

    ReplyDelete

Jangan segan-segan bagi komen ye..

Artikal Terdahulu

Catatan Popular Bulan Ini