Drypers Tetap Menjadi Pilihan

8/02/2012 05:40:00 PG , , 12 Comments

 

Salam semua,

Pantang tengok ada jualan murah pampers Drypers mesti je nak terjah.. walaupun masa tu stok pampers dekat rumah masih banyak lagi.. dah macam ketagih beli pampers pulak aku.. hehehe

Kebetulan minggu lepas ada offer jualan pampers Drypers murah dekat Econsave, jadi berdekatan dengan rumah aku tu ada satu Econsave dibuka so lepas je buka puasa terus terjah Econsave tu.

Econsave Drypers Sales

Menang murah sebab harga yang ditawarkan adalah RM29.95 sahaja

Econsave Drypers Sales 1

Ikutkan kedai tu.. kalau nak beli setiap seorang ada limit iaitu maksimum 3 paket seorang.. tapi kebetulan aku datang dengan cik malarang.. so aku bayar untuk 3 paket dan 3 paket lagi cik malarang yang bayar so dapatlah jumlahnya 6 paket.. hehehe.. bijak tak aku.. :-)

Econsave Drypers Sales 2

Nilah dia stok drypers si Harraz untuk tempoh 3 bulan akan datang nanti.. lepas ni dah boleh buat stor simpanan drypers dekat umah aku ni.. hehehe.. ni belum lagi campur dengan adik beradik punya yang dikirim dari kampung..

Kalau anak selesa daddy & mama pun ceria.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. Ooo.. Malarang-kak ada mention hari tue...
    Tapi anak aku tak leh pakai..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang ada sesetengah bayi tak sesuai bro.. selamat punggung anak aku ok je semua pampers.. mau pening juga kalau dia nak pampers mahal je.. hehehe

      Padam
  2. amboi kemain daddy dan mama harraz ekk...pantang ada jualan pampers yer hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. simpan stok waktu kecemasan

      Padam
  3. aku nak beli gak lah.. ada due promo tak kat econsave nih?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada lagi kid start 3-5 Ogos..

      Huggies pulak RM29.85 biasanya limit sorang 3 pack je.. tapi kalau bawa orang rumah leh bayar asing2 dapat 6.. hehehe

      Padam
  4. banyaknya pampers. elok sangat beli banyak2 tengah ada sale macam ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul bro.. kekadang sales ada duit pulak tak da masalah juga.. kebetulan.. duit + sales ada.. borong terus.. hehehe

      Padam
  5. murah siot. Selalunya Drypers aku jumpa Rm32++.. Aku pakai huggies dry je sbb Rm28.90 L68. Baru 1st time beli sampai 4 pek bulan ni utk stok 2 bulan. Rupanya ko lagi hebat beli utk stok 3 bulan. hahaha


    Terbaru >Tahniah Datuk Lee Chong Wei ke Separuh Akhir Olimpik >Aiskrim Baskin-Robbins Percuma Seluruh Malaysia pada 8/8/2012 >[Projek Blogger ] 29 Hari Jelajah Bazar Ramadhan Seluruh Malaysia

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang murat bro.. susah juga nak dapat harga macam ni.. selalu dapat dekat tesco.. tapi susah nak dapat offer tu.. sebab dia punya sales macam rotate jenama.. minggu ni start 3-5 ogos offer huggies pulak dekat econsave RM29.85

      Padam
  6. saya pilih untuk pakaikan anak dengan cloth diapers :)

    BalasPadam
  7. peminat drypers ye... mmg ok pun kan ;)

    dan mmg slalu beli sekali banyak2 ke? kami biasa beli paling2 byk pun 3 bungkus jer... ni tgh sale, elok benor le beli byk2 terus ;)

    tp skrg dah guna cloth diapers, banyaklah berjimat

    http://ummihanie.com/terliur-sendiri-tengok-lampin-kain-moden-ni/

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..