Cuci Baju Raya Dengan Samsung Eco Bubble Washing Machine

8/27/2012 09:32:00 PG , 6 Comments

 

Salam semua,

Rata-rata semua warga kota dah kembali memulakan tugas di pejabat masing-masing hari ini.. termasuklah aku.. dan pagi ini sudah semestinya jalan di sekitar KL sudah mula sesak kembali.. ditambah pulak beberapa jalan utama menuju ke pusat bandar telah ditutup selama 5 hari untuk laluan raptai sambutan Hari Kemerdekaan pada Jumaat ni.

Untuk 5 hari ni .. sapa-sapa nak masuk KL pandai-pandailah merancang perjalanan supaya tak sangkut dekat jem ye..

Ok nak beriklan sat ye..

Pastinya bila dah balik dari kampung tentunya berlonggok-longgok pakaian baju raya yang belum dibasuh lagi.. betul tak? macam aku juga lagi selesa basuh baju dekat rumah.. so baju untuk seminggu tu bawa balik ke rumah sendiri dan basuh dirumah..

Alangkah baiknya kalau sapa yang bercita-cita nak memiliki mesin basuh baru boleh mendapatnya dari jenama Samsung ni.. jom kita layan video pendek dekat bawah ni..

 

Macam mana menarik tak mesin basuh ni? kalau berminat bolehlah terjah mana-mana pusat jualan untuk dapatkan hari ini juga..

Pakaian cantik dah bersih pasti lebih selesa dipakai untuk menghadiri rumah terbuka kawan-kawan..

*** Ada sapa-sapa yang nak buat open house ke? nak datang collect duit raya ni.. hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. setimbum baju selepas raya nak kena basuh.. ada mesin basuh, kering dan lipat terus tak? hehehe

    BalasPadam
  2. kompem jalan jem teruk lepas lama cuti ni.. silap2, berjam2 tersangkut atas jalan..

    BalasPadam
  3. first day masuk keje...mmg takde hasil la hari ni.. ishkk...
    *rasebersalah*

    BalasPadam
  4. iBeats produces giving this light buds a superb thrashing.

    BalasPadam
  5. che arm ada buat open house malam ni ;)

    BalasPadam
  6. alamak..baru angkat Toshiba semalam..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..