10 entri terbaik Denaihati

8/28/2012 12:05:00 PTG , , 11 Comments

 

Salam semua,

Seperti tahun sebelumnya Denaihati ada menganjurkan contest duit raya dan kebetulan masa tu rezeki aku menang contest tu.. Alhamdulillah.. dan tahun ini sekali lagi beliau menganjurkan contest tersebut untuk semua blogger dalam dan luar negara.. siapa tahu rezeki tahun ni ada sekali lagi.. hehehe.

header-denaihati-aidilfitri2012b

Untuk contest kali ini apa yang perlu dibuat hanyalah menyenaraikan 10 entri terbaik Denaihati pada pandangan kita mengikut kategori pilihan.

Nak tahu apa entri pilihan aku jom tengok senarai dekat bawah ni..

1) http://denaihati.com/buat-baik-belum-tentu-manusia-balas-baik

- Tersentuh hati bila membaca entri diatas kerana pengorbanan seorang anak muda mendermakan hatinya kepada rakyat Pelastine sehingga dirinya sendiri ditimpa pelbagai dugaan selepas itu.. Bukan mudah nak cari seorang yang sangat pemurah mendermakan organ sendiri kepada orang lain.. belum tentu lagi dari sejuta orang, salah seorang darinya sanggup berbuat demikian.

2) http://denaihati.com/jadi-blogger-syok-sendiri-pun-kadang-kadang-tak-boleh

3) http://denaihati.com/apa-yang-perlu-dibuat-setelah-berada-di-tempat-pertama-google-search

4) http://denaihati.com/first-impression-pentin-blogger

5) http://denaihati.com/bagaimana-mencipta-identiti-di-dunia-blog-dengan-hanya-berkomen

6) http://denaihati.com/bagaimana-mencari-idea-menulis-blog-peribadi-tanpa-henti

7) http://denaihati.com/7-perkara-setiap-blogger-perlu-tahu

8) http://denaihati.com/pagerank-penentu-ranking-di-google

9) http://denaihati.com/bagaimana-menggunakan-tags-seo

10) http://denaihati.com/pengurusan-laman-blog

Semua 10 entri diatas aku ambil dari kategori Penulis Jemputan.. sebenarnya banyak lagi entri-entri yang terbaik yang pernah dihasilkan oleh Denaihati.com.. tapi cukup untuk 10 entri ni yang boleh kita jadikan panduan untuk berjaya dalam dunia blogging ni.

 

Bonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat joom serbu Denaihati.com

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. semoga berjaya mendapat duit raya tue yer... (^_^)

    BalasPadam
  2. GOOD LUCK bro... lagi pun setiap bulan selalu dapat insentif backlink gak kan....

    BalasPadam
  3. semoga berjaya.. kalau list dalam top 20, huh ada nampak dah tu :)

    BalasPadam
  4. good luck bro..gaya org mudalah pulak mengomen

    BalasPadam
  5. all the best bro.. ini semua tips berblogging terbaik!

    BalasPadam
  6. semoga berjaya ya...go go go...selamat hari raya (belum terlambat kot)..hihi...

    BalasPadam
  7. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "Bonus Raya Aidilfitri 2012" dgn entri bertajuk “10 entri terbaik Denaihati”dan semoga berjaya. InsyaAllah keputusan akan diumumkan dlm masa 7hari. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..