Traffic Blog Menceriakan Isninku

7/16/2012 09:10:00 PG 13 Comments

 

Salam semua,

Walaupun traffic blog ni tak sehebat Tokey UniFi, Mat Tiger & Tok Jejai.. tetapi aku masih berpuashati sebab pencapaian ini dibina atas usaha sendiri dan juga sokongan dari rakan-rakan blogger.

trafik blog nuffnang

Korang masih ingat lagi entri aku Trafik blog turun mendadak apa puncanya? minggu lepas trafik blog ni memang sangat memeranjatkan aku bila tengok turun tidak semena-mena 50% mana tidaknya selalu kalau hujung minggu pun masih boleh cover 1k+ UV.. tapi pada hari sabtu dapat cover 500+ je.. tapi takpelah masih bersyukur sebab masih ada yang sudi datang..

Sekali tadi pagi aku check semula menunjukkan peningkatan semula pada hari ahad.. so senyumlah dulu tengok trafik tu.. sebab kalau trafik tinggi confirm earning dari BE tu pun akan naik.. alhamdulillah rezeki nak raya ni.

Masalah penurunan trafik tu rupanya bukan aku sorang je yang hadapi.. rupa-rupanya rata-rata gengtalibarut menghadapi situasi yang sama..

Dengar cerita Nuffnang bakal berwajah baru tidak lama lagi? betul ke… itupun aku dengar cerita dari cakap-cakap geng yang balik dari event Blogopolis hari sabtu lepas.. apa pun kita tunggu jelah ye.. wajah baru cik nuffnang kita ni..

Oklah cukup dulu mukadimah hari isnin ni.. banyak-banyak bosan pulak nanti.. kawan nak gi sarapan dulu.. perutku dah menyanyi.. Wasalam..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. Balasan
    1. sikit je bro.. kalau dibandingkan dengan Boni Kacak tu.. hehehe

      Padam
  2. tu dia trafik naik sekali ganda tue...rezki masyuk tue hehe...

    leh la nanti berkongsi petua nak menjana trafik beribu2 tue hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-) takda petua apa pun... rajin buat blogwalking dengan update blog je.. sesekali singgah komen blog kawan2.. hehehe

      Padam
    2. owh itu macam ekk hehe BW dan update dibuat bila terfree jer huhu...

      Padam
  3. memang bimbang laa kalau trafik menurun kan. saya pulak sejak dua menjak ni pun mcm malas nak berbelog..aduhai.

    BalasPadam
  4. amboii...sungguh bergaya trafic blog tu...tahniah!

    BalasPadam
  5. Okay enough preamble first day isnin ni .. pulak bored a lot later .. gi breakfast boy friend .. I sing dah belly .. Wasalam.

    BalasPadam
  6. canggih manggih laa trafik blog bro.. hebat!! kasi maintain yeaaa

    BalasPadam
  7. tahniah tuan...pencapaian yang hebat sangat...

    tak pernah capai trafik sebanyak itu lagi...

    BalasPadam
  8. but takpelah still grateful because there are still willing to come ..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..