Promosi Pampers Huggies Dry RM29.89 Sehingga 8hb Julai 2012

7/07/2012 08:36:00 PTG , , 4 Comments

 

Salam semua,

Kebetulan semalam aku adalah check website Tesco.. dah kebetulan aku tengok Tesco tengah buat macam-macam promosi jualan murah sempena nak raya ni.. so apa lagi perkara pertama yang aku cari adalah pampers.. sekali aku tengok dalam pamplet  yang dia bagi tu ada jualan murah Pampers dari jenama Huggies Dry..

Kebetulan si Harraz punya pampers pon dah nak habis apa lagi siang tadi sebelum gi kenduri terus singgah sekejab dekat Tesco Kepong.

Promosi Huggies Tesco 1

Iklan diruangan pintu masuk Tesco Kepong “Harga Rendah Raya Meriah

Promosi Huggies Tesco 2

Tawaran minggu ini “Huggies Dry RM29.89 Jimat Rm17.xx”

Promosi Huggies Tesco 3

Tanpa berlengah lagi terus serbu rak menjual pampers.. borong-borong.. nak beli berapa banyak ni sayang?

Promosi Huggies Tesco 4

Dan inilah hasilnya.. hahaha.. kalau cek nuffnang dah sampai confirm aku penuhkan troli ni dengan Huggies.. hahaha

Apa lagi kepada anak-anak yang pakai jenama dari Huggies ni.. cepat gi borong esok dekat Tesco yang berdekatan… tinggal sehari lagi promosi ni..

** Sumijelly tak mau gi borong ke?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. SUMI nak borong ikan siakap je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. kalau dia nak borong siakap jgn lupa suruh masak 3 rasa dah tu jemput aku makan ye.. hehehe

      Padam
  2. Kalau ada promosi di Tesco selalu barangan yang dicari akan clear cepat dan limited stok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang memang betul bro.. kena cepatlah.. aku pergi tadi masih banyak lagi.. tapi saiz M dah mula kurang..

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..