Mendera Diri Sendiri Bukan Salah Daddy

7/10/2012 03:43:00 PTG 15 Comments

 

Salam semua,

Harraz Kena Dera

Penafian : Dari apa yang korang nampak dekat gambar dekat atas ni.. ni bukan aktiviti penderaan atau penganiayaan pada bayi.. tapi ini adalah insiden yang dilakukan oleh empunya badan sendiri.. hehehe.

Gambar dirakam beberapa hari yang lalu.. semakin hari semakin buas anak aku ni.. kekadang aku terfikir juga.. macam mana bantal tu boleh naik atas badan dia.. dah tu buat muka kesian pulak tu.. konon-konon nak minta bantuan dekat daddy & mama dia.. hehehe.

** Selamat bantal yang tindih dia tu ringan je.. hehehe.. ambil gambar dulu baru selamatkan si comel ni..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

15 ulasan:

  1. But seriously bahaya wo. Korang kena monitor dia betul2 takut nanti bantal2 besar tu ter tutup mulut/hidung dia.. Ni mesti block dia dengan bantal supaya tak buas bergerak kiri kanan atas bawah kan kan kan? hehehe


    Terbaru >Siapa Lelaki yang Neelofa Peluk Rapat Tu? >Astro On-The-Go, Take Astro With You, Wherever You Go >Makan Budu, Anda Jadi Kuat

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang aku selalu monitor dia bro kalau dia main.. takut tertutup mulut dengan bantal.. bantal semua buat kepung dia supaya tak keluar dari kawasan permainan.. hehehe

      Padam
  2. funding activity or abuse on the baby .. but this is the incident made ​​by the body's own proprietary .. hehehe.

    BalasPadam
  3. hehe..comel sangat harraz :) biasa la bb kite gegirl pon lasak ya ampun

    BalasPadam
  4. Teringat time anak gwa tembam, mmg chomel la harraz. Budak2 mmg, byk benda dia nk explore

    BalasPadam
  5. ya allah, comelnyaaaaaaa...pipi dia tuuu tembam betullah...rasa nak cium2 jaaaa...time ni mmg tengah buas betul ni...jangan sampai masuk kat bawah rak tv or meja makan macam anak saya dulu...hahahaha

    BalasPadam
  6. hahahahahaha..comelnya kena himpit dengan bantal2 tu..hahaha

    BalasPadam
  7. sempat lagi daddy harraz snap gmbr..heheh

    BalasPadam
  8. dah macam kubu kebal dia aje aku tengok wehh..

    BalasPadam
  9. makin besar makin hebat aksinya, baby sihat.

    BalasPadam
  10. Hurmmm...siap buat muka kesian tu yang tak tahan tue....

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..