Jualan Gudang Pureen Kali Ke-2 Untuk Tahun Ni | 14hb - 15hb Julai 2012

7/11/2012 01:14:00 PTG , , 16 Comments

 

Salam semua,

Nampaknya shopping ala-ala gengster akan berulang lagi di jualan gudang Pureen minggu ni.. hehehe.. So kepada yang kaki shopping barang-barang baby tu.. apa lagi jom terjah ke jualan gudang pureen hujung minggu ni..

Harraz di Pureen sales

Nilah dia penangan nak sangat ikut gi jualan gudang pureen bulan april lepas.. sampai tertidur time aku tengah beratur sementara nak tunggu pintu pagar dibuka.. hehehe

Leaflet col. [Converted]

Tips untuk datang ke jualan gudang ni adalah korang kena datang awal.. sebab pintu biasanya akan dibuka awal sebelum jam 10.00 dia orang dah buka pintu utama.. lagi satu kalau nak bawa anak-anak atau baby aku cadangkan jangan bawa stroller.. sebab akan melambatkan lagi pergerakkan korang berdasarkan pengalaman aku yang lepas-lepas.

Hasil tangkapan Pureen

Ni dia hasil tangkapan aku masa gi jualan gudang bulan April lepas.. kali ni tak pasti lagi nak pegi atau tidak.. walaupun sebenarnya macam banyak je benda nak dibelikan untuk si Harraz tu.. lagi-lagi nak raya nikan.. mesti mama dia dah siapkan senarai pakaian yang nak dibeli.. hehehe.

** Kalau korang free jangan lupa ye hujung minggu ni.. jom pakat-pakat serbu jualan gudang pureen ni.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

16 ulasan:

  1. salam singgah..:)

    memang betul-betul murah ker jualan gudang nehhh...macam best jerk bunyiknyer nehhh...hakak nehh pantang dengar jualan gudanggg berasap telinga sudahhh...:P

    BalasPadam
    Balasan
    1. jualan gudang memang murah kak.. cuma kena berebut macam ayam.. huhu.. kalau nak tengok murah atau tak jemput datang sabtu ni ye.. hehehe

      Padam
  2. bestnye.. kalolah ada jugak kat sini. huhu

    BalasPadam
  3. harus serbu. tp me tak serbu sbb sumer dh beli

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah lagi pantas dah shopping awal hehehe

      Padam
  4. Jualan murah dah bermula nasib baik aku takde anak lagi kalo tidak dah tentu2 serbu hehehe....


    Cheers,
    www.mylittlewing12.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli untuk anak2 saudara.. hehehe

      Padam
  5. Balasan
    1. Memang menarik.. setahun dia buat 3 x bro

      Padam
  6. dulu anak kecik rajin terjah jualan cam ni..skrg ni tak kuasa

    BalasPadam
  7. Ala...teringin gile nye nak gi warehse sale ni bli baju, kasut anak...Tp husband xde, malasss...ishk..

    BalasPadam
  8. kalau nk pegi jgk boleh x?? ;)

    BalasPadam
  9. Alololo comelnya dia tidur. Hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..