Idea Hilang Di Malam Jumaat

7/12/2012 04:48:00 PTG 12 Comments

 

Salam petang semua,

Minggu ni menampakkan aku dah mula malas semula nak update blog.. huhu.. penyakit lama datang kembali.. give me idea… ya memang betul nak tulis satu cerita ni perlukan idea.. tapi bila idea takda mulalah malas nak menulis..

Rasanya ada banyak benda nak sembang.. tapi tangan ni malas betul nak menaip.. hari ni aku banyak habiskan masa buat blogwalking je..

i-have-no-idea

kredit : pakcik google

Semalam pun menunjukkan trafik blog ni menjunam teruk.. huhu.. selalunya kalau ada buffered earning mestilah rajin nak update blogkan.. sebab nak kejarkan trafik.. tapi lain pulak aku kali ni.. BE ada 5 tengah loncat-loncat dekat blog.. tapi aku buat ambil tak kisah je.. huhu..

Adakah aku malas sebab malam ni malam jumaat… hahaha.. takda kena mengena pun dengan kisah malam jumaat sebenarnya.. hehehe.

Bilalah rasanya aku boleh rajin semula ni ye?

 

“Jom Layari Internet Dengan 2 x Ganda Quota Wireless”

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. pakai wangi² mid malam ni...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. bagus idea ko ni ron.. hehehe

      Padam
  2. hahahahahahaha.. kemungkinan sebab malam jumaat tu tetap ada tu..hehehe

    BalasPadam
  3. Idea akan datang bila dah lepas malam jumaat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. pandai pun kena lepaskan malam jumaat dulu baru idea dtg.. hehehe

      Padam
  4. Balasan
    1. Alhamdulillah rezeki nak beli pampers ni.. hehehe

      Padam
  5. hmmm, citer le apa-apa.... apa kata citer pasal kupu-kupu ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. kupu-kupu? kena gi taman rama-rama kalau mcm tu.. he3

      Padam
  6. 5 BE? Wow. Kejar bro. Malam jumaat malam jugak. Siang mesti diteruskan :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..