Eyriqazz vs Denaihati Banyak Mengajarku Ilmu SEO

7/07/2012 10:33:00 PTG , , 7 Comments

 

Salam semua,

Contest berbentuk SEO Eyriqazz vs Denaihati sudah hampir 3 minggu berjalan.. persaingan pun tak kurang hebatnya.. kedudukan entri di page utama engine carian google juga saling bertukar tempat.. otai-otai SEO pun tak kurangnya dah mula ramai yang menyertainya.. nampak gaya makin jauhlah harapan nak bersaing di page utama google ni.. hehehe.

Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati

Pelbagai kaedah, ramuan, resepi dan teknik untuk meletakkan page tersenarai di page utama google masih belum menjadi walaupun dan bermacam-macam teknik SEO aku selit dalam entri Eyriqazz vs Denaihati tu.. mungkin kena pergi berguru juga ni.. hehehe.

Kalau mula-mula dulu adalah juga entri aku tu duduk dalam page utama dalam beberapa hari.. tapi sekarang bila aku check semakin hari semakin jauh pulak kedudukan dalam google tu.. hehehe..

Tapi takpe, apa yang penting ilmu SEO tu yang membuatkan aku masih bersemangat untuk bersaing dalam contest ni.. semakin hari semakin banyak entri tips SEO aku jumpa dalam internet.. bila aku cuba baca dan fahami rupanya banyak lagi teknik-teknik SEO ni yang aku tak praktikkan dalam menghasilkan entri sebelum ni.

Perjalanan masih jauh, masa pun masih panjang… apa yang penting pembacaan dan pemahaman tentang ilmu SEO ni perlu diteruskan.. jom kita sama-sama korek & korek ilmu SEO ni sedalam-dalamnya.. hehehe

Jika masih ada yang belum join contest Eyriqazz vs Denaihati ni.. jomlah sama-sama meriahkan cabaran contest ni.. hadiah yang memberangsangkan menanti anda disana..

<< Klik SINI Untuk Sertai Contest Eyriqazz vs Denaihati >>

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. ish... nak sangat join.. tapi memandangkan page rank blog ni masih zero, alexa ranking pun juta2.. memang tak boleh nak bersaing langsung ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe bro.. Meriahkn contest je... He3

      Padam
  2. Hurmm.... rasanya entry nie dah ada unsur teknik SEO kan... bagus la bro...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. baru nak belajar2 nak tengok menjadi ke tidak.. hehehe

      Padam
  3. hoho..makin ramai..makin meriahhh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul bro.. makin susah nak dapat page pertama dalam google.. hehehe

      Padam
  4. Persaingan sudah semakin sengit. Entry aku pun dah mula hanyut.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..