Dah Pandai Buat Muka Si Harraz Ni

7/06/2012 11:30:00 PTG 6 Comments

 

Salam semua,

Kecik-kecik dah pandai buat muka ye.. macam-macam gaya anak aku ni.. seronok dia ikut daddy gi keje hujung minggu.. kalau anak happy ibu & ayah pun turut happy juga.

Jom tengok gaya muka si harraz ni..

Harraz 1

tersenyum-senyum ada makna ni .. nak minta dukung.. hehehe

Harraz 2

apa yang dia sembang pun aku tak faham.. hehehe

Harraz 3

3 keping gambar dekat atas aku ambil masa dekat opis.. cuba tengok pipi sapa lagi tembam pipi Harraz atau pipi mama.. hehehe.

Harraz 4

Lokasi gambar ni dekat Cafe Istana Budaya.. masa tu aku keluar makan tengahari dengan cik malarang.. so nak makan agak susah kalau nak dukung si tembam ni.. tetiba aku ternampak kerusi baby tu.. sekali aku cuba dudukkan si  Harraz.. nampak gaya macam dia suka je.. next time senanglah daddy dengan mama nak makan kalau macam ni.. hehehe

Harraz 5

Lokasi gambar dekat atas sofa umah akulah.. masa ni baru je balik dari ambil si harraz dekat umah pengasuh.. selalu kalau balik je dari rumah pengasuh.. pantang dia jangan terus bagi si Harraz ni baring.. mesti mengamuk.. apa yang kena buat bagi dia senyum-senyum dulu dengan dukung dia dalam 15 minit. dah tu barulah letak dia..

Tengok gambar dekat atas tu.. muka happy je.. seronok duduk macam orang dewasa kot.. hehehe.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. muka lagu mummy dia la...segak2...

    BalasPadam
  2. hahahahaha.. tembamnya pipi.. rasa nak cubit2 je la..hehehe

    BalasPadam
  3. pipi mereka berdua sama2 chubby dan chomels :)

    (dah lupa nama ur wifey)

    BalasPadam
  4. hiiiiii nice baby looking great I like it so much

    BalasPadam
  5. Apa pun memek muka yang dibuat tetap cute. :-)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..