Dah Boleh Cash Out Lagi Rezeki Nak Beli Pampers

7/05/2012 05:03:00 PTG 12 Comments

 

Salam semua,

Nuffnang Earning Julai 1

Alhamdulillah baru 5 hari dalam bulan julai dah boleh cash out lagi site income ni.. syukur.. lepaslah buat beli pampers si harraz size L 3 pack ni.. hehehe.

Terima kasih Nuffnang sebab masih memberi kepercayaan dekat blog ini untuk menampalkan iklan-iklan.. seperti kata pepatah patah tumbuh hilang berganti.. hehehe

BE pun baru je jadi metered.. check-check tadi diganti pulak dengan BE baru dari Unilever AXE Island.. hope lamalah sikit melekat dekat blog ni macam yang sebelum-sebelum.. dapat duduk sebulan pun dah syukur.. hehehe.

Seperti kata Mat TigerKalau tidak dipecahkan ruyung manakan pula dapat sagunya”.. so sentiasalah berusaha untuk kejayaan anda..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. Excellent conclusion review here.I have seen its very useful for all individuals who wants to create their review like that.

    BalasPadam
  2. For now, I’d like to take the time to thank Diverse Solutions for the wonderful opportunity to be a part of their family.

    BalasPadam
  3. bestnya.. entah bila lah boleh dapat check daripada nuffnang ni

    BalasPadam
  4. murah rezeki... Syukur. mantap bro

    BalasPadam
  5. thniah bro..bleh jgk wat beli pampers..

    BalasPadam
  6. jom reramai makan mee ketam...bayar sendiri-sendiri sebab masing-masing ada baru dapat cek kan

    BalasPadam
  7. hurmmm.... bagus gak kengkawan dapat cek nie... leh belanja eden makan kan.... heheheehe

    BalasPadam
  8. tahniah. pamper 1 bulan punya. rezeki hari jumaat.

    BalasPadam
  9. I would like to take enough time for you to thank Different Alternatives for the amazing chance to be a aspect of their household.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..