Ariffshah.com Mengekalkan Kedudukan Di Top 10 Link Referrer Mei 2012 Denaihati.com

7/16/2012 10:45:00 PTG 13 Comments

Salam semua,

Memang sukar untuk digugat mamat moscow ni.. mana tidaknya dalam tahun ni je.. 4 kali berturut-turut berada dalam carta no.1 di Top 10 Link Referrer 2012 program insentif tunai dari Denaihati… tahniah bro.. beliau memang hebat.. kalau nak belajar tips & ilmu SEO boleh menuntut dengan mamat tu.

Denaihati Top 10 Link Referrer  Mei 2012






Tak kurang hebatnya Tokey UniFi berjaya menjadi No.1 untuk rakan paling mesra untuk bulan Mei 2012.. akhirnya tertunai hasrat beliau nak jadi top dalam rakan paling mesra tu.. tulah kelebihan orang yang kaki komen diblog Denaihati.. komen banyak pun dapat habuan juga.. Tahniah bro.

Kepada rakan-rakan blogger yang nak menjadi seperti mereka-mereka tu.. janganlah segan silu dan malu-malu rajin-rajinlah datang berkunjung ke blog bro Denaihati.. banyak insentif yang beliau sediakan untuk pengunjung beliau.

** Alhamdulillah rezeki kami sekeluarga juga masih ada lagi dalam Top 10 Link Referrer Mei 2012, Terima kasih Denaihati… mungkin ini yang dinamakan rezeki hari raya..  cukuplah untuk beli pampers si comel kami nanti.. ;-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. hehehe.. tahniah kepada mereka2...

    BalasPadam
  2. fuhhh mantap... bro pon mantap gak 14k hits.. aku nak dapat 1k pon susah -.-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah atas sokongan rakan2 yang klik banner tu

      Padam
  3. wah. memang kaki komen yer :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. selagi ada entri diupdate insyaallah saya akan datang komen..

      Padam
  4. tahniah kepada blog ini jugak...teringin nak join tp macam agak terlambat jer huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum terlambat lagi.. sekurang2nya boleh mencuba..

      Padam
  5. perghh. layan gila laa dpt duit raya

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-) sikit2 bro.. dapat kongsi dengan anak saudara untuk duit raya nanti.. hehehe

      Padam
  6. waaaaaahhhhhh.... hebatlah bro!! tetiap bulan dapat... aku pecah mata nak menang top comment tu.. hahahaaa

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..