Teruja Test Drive Kereta Sport Kuning

6/17/2012 02:37:00 PTG 4 Comments

 

Salam semua,

Siapa yang tak teruja dapat test drive sendiri kereta sport idamankan.. lagi-lagi kereta dekat bawah ni..

In-Chevrolets-Super-Bowl-ad-Bumblebee-appears

kredit :google.com

Semalam aku pun sempat bawa anak aku gi test drive kereta baru dekat One Utama.. jom kita tengok gelagat dia bila dapat naik kereta spot..

Test Drive Kereta Sport 1

Test Drive Kereta Sport 2

Test Drive Kereta Sport 4

Test Drive Kereta Sport 5

Test Drive Kereta Sport 6

Test Drive Kereta Sport 7

Test Drive Kereta Sport 8

Test Drive Kereta Sport 9

Masa kecik-kecik lagi dah teruja nak main kereta mainan ni.. mau kalau dah besar menjerit-jerit dia kalau tak bawa gi tempat mainan ni.. hehehe

Takda sapa-sapa ke nak sponsor kereta sport dekat harraz ni daddy?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. huiyoooo.. daddy beli laa satu

    BalasPadam
  2. beli kete ni sebijik, hari2 leh main.. hehehehee

    BalasPadam
  3. GERAM betul aku tengok pipi labuh dia tue....eeiiiii....

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..