Teringin Punya Pasal Mahal Pun Takpe

6/04/2012 02:01:00 PTG 13 Comments

 

Salam semua,

Masih dalam mood kemalasan sebenarnya.. almaklum jelah baru balik cuti dari kg. so 2 hari takda talian internet.. 2 hari tak jenguk blog.. 2 hari tak buka Fb senang cerita 2 hari tak online..  tapi takpe.. yang penting balik kampung hati senang paling utama mak & ayah aku happy tengok aku balik n bawa balik cucu dia yang tembam tu.. hehehe.

Mood nak menaip panjang-panjang takda lagi.. so aku tampal jelah gambar raja buah ni sebagai pembuka selera tengahari korang ye.. hehehe

Durian D24

Kebetulan time aku balik kg 2 hari lepas.. memang tengah musim durian sebelah johor ni.. so memang puaslah makan durian walaupun takda dusun durian.. dalam erti kata lain teringin nak makan belilahkan..

Ontheway balik ke KL semalam aku saja balik ikut jalan dalam, aku ikut jalan ke Muar.. sepanjang jalan ke Muar tu memang membuatkan aku hilang sabar dan tewas dengan godaan penjual durian ditepi jalan..

Apa lagi dah teringin punya pasal… mahal pun sanggup beli.. rasanya nilah pertama kali aku beli Durian sebiji dengan harga RM30.. hahaha.. tapi takpe yang penting memang berbaloi-baloi..

Kata orang biar bayar lebih sikit.. janji makan puas hati.. betul tak?

Habis kereta aku berbau durian sampai sekarang…. ada petua nak hilangkan bau durian dalam kereta dalam masa singkat tak?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. pehh..sebijik smpi rm30 tu..org kata letak arang nk bg ilang doyan tu bro..

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah bro.. memang kena cari aranglah macam ni

      Padam
  2. Ade member aku cakap letak roti sebuku ....sebab dia cepat serap bau.... anyway blog nie kalu tak update pun trafik tetap ribu riban...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Roti ye? ok aku cuba petang ni bro... hope jgn lipas yang mai sudahlah.. hehehe

      Padam
  3. Mak aai.. Rm30 sebiji...
    Tapi xpe... duit nuffnang banyak... he he..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. alhamdulillah adalah sikit2 rezeki :-)

      Padam
  4. ini xo ke apa ni,tarok arang der dalam bonet kerata ubat yang agak mujarab,kalau aku terlalu jalan2 lama jb ke bp kekadang terbeli jadi aku tarok benda ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok insyallah bro.. akan dicuba ni

      Padam
  5. Ah. Rasa nak balik kampung lak. Nenek aku pun bising suruh balik sebab Durian. Pokok tak banyak, tapi cukup la nak kasi anak cucu makan sampai muntah.. This weekend wajib balik ni

    Anyway selalunya orang letak arang kalau nak kasi hilang bau..


    Terbaru >Video Klip Spider - Tapi Bagaimana VS Filem Pendek - Sign >KFC Snax Fest Media Launch >My Favourite Animal Pal in Madagascar3: Europe’s Most Wanted

    BalasPadam
    Balasan
    1. balik jgn tak balik bro.. sebelum orang lain yang habiskan nanti.. tq atas cdgn arang tu ye..

      Padam
  6. baru 30 hengget..!! beli laaa lagi lima bijik bro.. hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. sebiji pun dah muak bro.. kalau 5 biji kena buat kendurilah jawabnya.. hehehe

      Padam
  7. jemur ajelah kereta tu..sembur minyak wangi atar. sure hilang.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..