SEO Eyriqazz vs Denaihati Penaja Mengatasi Peserta

6/22/2012 04:34:00 PTG , , 22 Comments

 

Salam semua,

Eyriqazz vs Denaihati

Contest cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati yang baru dilancarkan dalam minggu ini semakin panas nampaknya dengan menunjukkan jumlah penaja yang semakin hari semakin meningkat dari masa ke semasa.

Mungkinkah jumlah penaja cabaran Eyriqazz vs Denaihati akan mengatasi jumlah peserta?

Penaja Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

Sumber : dari sini

Nampak gayanya makin ramai yang berminat menjadi penaja contest ni.. hadiah semakin hari semakin bertambah dan persaingan untuk Eyriqazz vs Denaihati ni semakin hebat.

So kepada yang belum join tu apa kata korang sertai cabaran SEO ni.. kalah atau menang jangan fikirkan dulu yang penting jom kita asah bakat kita untuk mempelajari ilmu SEO yang tidak ada penghujungnya ni.

Contest  ini  dianjurkan  oleh Eyriqazz.Com ni  telah  ditaja  bersama  oleh Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.comShakiddo.comZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com, Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com dan BloggerSentral.com

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

22 ulasan:

  1. Balasan
    1. tak susah mana kak.. ikut je eyriqazz nak.. yg penting entri akak tu kena mainten duduk paling atas dalam carian google

      Padam
  2. Pergh ramai sponsor.. Memang gempak laa..

    BalasPadam
  3. perhhhh caya laaaa, byk gler pnaja..

    BalasPadam
  4. ramai kan sponsor.. Good luck.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya mungkin akan bertambah lagi kot.. jom join

      Padam
  5. Insya ALLAH .... eden akan masuk jugak nanti... tapi kalau contest buat awal... confirm dah boleh mintak hadiah TIKET NUFFNANG BLOGOPOLIS...

    BalasPadam
    Balasan
    1. masuk bro meriahkan pentas contest ni..hehehe

      Padam
  6. makin ramai penaja makin meriah hadiahnya...
    contest 3 bulan..rsnya akan bertambah ramai lg..
    good luck!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apa pun cik tom lg power ni sbb menduduki tangga teratas sekarang... Tahniah2

      Padam
  7. giler babas tuh punya hadiah...
    aku sponsor RM100 je.. jom test skill SEO

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengah menuntut juga ilmu seo ni... Otai2 seo tak join lagi... Kalau dah join konfirm tewas... He3

      Padam
  8. Tgh demam eyriqazz vs dnaihati dah menular disini,hehe

    BalasPadam
  9. kalau jumlah penaja lebih banyak dari peserta, maksudnya semau peserta dapat hadiah kan :)

    BalasPadam
  10. semakin ramai yang bersaing. penaja pun ramai

    BalasPadam
  11. wahh. bagusnya..ramai peserta..dan penaja.. :)

    BalasPadam
  12. saya baru sahaja join tadi

    BalasPadam
  13. Tahniah bro, saya baru jugak join, sama2 kita usaha untuk menguji tahap SEO masing2. Tahinah sekali lagi..

    BalasPadam
  14. Lagi banyak yang sponsor lagi besar habuan hadiahnya. :-)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..