Semakin Hari Semakin Manja

6/22/2012 09:15:00 PG 13 Comments

 

Salam semua,

myvitrd junior 1

Antara cabaran menjadi seorang daddy ni macam nilah.. bila makan dekat kedai makan kenalah makan bergilir.. so nak romantis makan bersuap-suap tu memang tak bolehlah.. hehehe.

Bila mama dia makan aku yang kena dukung… bila aku nak makan.. mama dia pulak yang dukung..

Kekadang tu ada juga pekerja yang dekat kedai makan tu yang simpati dengan kami minta tolong pegang si comel ni sementara kami nak makan.. selamat anak aku tak takut dengan orang lain.

myvitrd junior

Tengok tu punyalah manja kepala siap lentok dekat bahu aku lagi.. muka sedih je.. mana tak sedih sehari kena tinggal dekat pengasuh ye.. malam baru boleh manja-manja dekat daddy ngan mama dia.

Semakin hari anak semakin membesar.. cabaran yang besar pun semakin hari semakin bertambah diluar sana..

Kekadang sedih tengok dan dengar berita ayah dera anak.. ibu dera anak.. yang paling menyedihkan sampai meninggal..huhu.

Kekadang risau juga tinggalkan anak dekat pengasuh ni.. apa pun kami tawakal jelah.. Alhamdulillah Harraz punya pengasuh pun buat masa sekarang ni ok.. Semoga kita semua dijauhkan dari berita-berita buruk semacam ni..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. harraz sgt comel..pipi tuuuuu, geram nak cubit2...tembam giler.Comel2 sangat2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq2 ikut baka mama dia.. hehehe

      Padam
  2. Balasan
    1. tulah bro.. mau berkejar dengan daddy dia dekat kedai makan.. hehehe

      Padam
  3. salam..

    comelnya muka dia, tembam, kalau saya jaga rasanya penuh love bite kat pipi baby busyuk ni.

    mailah bagi saya jaga..kih kih kih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu.. jgn kesian pipi saya.. hehehe

      Padam
  4. tAKpe yea HARRAZ.... sementara blum dapat adik lagi kasi manja kaw kaw yea....hehehe

    BalasPadam
  5. steady laa bro.. nanti dah besar.. lagi seronok!

    BalasPadam
  6. rasa nak tarik aje pipi tu. haha..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..