Layan Super Spontan di Astro On-The-Go

6/01/2012 12:33:00 PTG , 9 Comments

 

Salam semua,

Seperti yang korang semua tahu minggu ni pihak Astro baru sahaja melancarkan satu lagi services yang dipanggil sebagai Astro On-The-Go.. Dengan membuat sambungan internet korang boleh menonton channel astro melalui web dan iPad.

 Astro ON-THE-GO register

Hanya buat 3 langkah diatas, korang dah boleh menonton siaran astro secara online dimana sahaja.. Panduan untuk pendaftaran di Astro On-The-Go boleh klik SINI

Astro ON-THE-GO

Selesai register terus mencuba dengan menonton Super Spontan dari Channel Astro Warna

 Astro ON-THE-GO channel

Untuk tempoh percubaan ni sebanyak 11 channel boleh ditonton secara percuma sehingga 31 Ogos 2012

Selain menggunakan web Astro On-The-Go juga boleh dilayari melalui peranti iPad.. untuk testimoni pengguna di iPad boleh klik SINI.

Bagi pengguna iPhone & Android sikit masa lagi Astro On-The-Go ni boleh digunakan pada Smartphone anda.. so harab bersabarlah ye.. :-)

Nota : untuk mendapatkan kelajuan yang maximum ada baiknya untuk melayari Astro On-The-Go sambungan internet mengguna WiFi, sekiranya anda menggunakan Data samada dari broadband atau Phone mungkin akan menggunakan sejumlah Data yang besar diperlukan.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. jom register ramai-ramai. anyway thanks for the link

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama bro.. sekarang tengah layan dendam Sundel Bolong dekat Astro on the go.. hehehe

      Padam
  2. hmmmmmm astro ni macam macam ada ...huhu

    BalasPadam
  3. nak tunggu android punya.. woohoooo

    BalasPadam
  4. salam..

    makin maju astro ni..

    saya je masih macam katak dalam kristal ;)

    BalasPadam
  5. alamak rugilah aku langgan mustika HD haha

    BalasPadam
  6. mudah sikit nak layan super spontan bila dah boleh guna ipad.

    BalasPadam
  7. selalu layan super spontan ni masa makan kat kafe je.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..