Good Luck Cik Malarang

6/06/2012 09:15:00 PG 7 Comments

Salam pagi semua,


Bukan satu perkara mudah menjadi seorang yang bergelar ibu, isteri, pelajar dan pekerja dalam suatu masa.. Kalau tak ada ketabahan dalam hati dan kecekalan pasti kelam kabut dibuatnya..


Sangat bertuah dapat seorang isteri yang pandai membahagi-bahagikan masa dalam pada masa yang sama kena melayan kerenah suami yang kekadang mengada-gada..he2


Buat masa sekarang ni cik malarang   tengah menduduki final exam untuk kursus PJJ beliau bagi semester ke 3.. Semoga beliau dapat menjawab semua soalan dengan mudah dan tenang.. Amin.


Kalau isteri dah selalu berkorban takkan sesekali aku pun tak boleh nak korban masakan.. Dek sebab itulah dalam waktu-waktu minggu final exam ni.. Aku memang dah rancang untuk ambil cuti hantar cik malang gi periksa..


Anak aku tinggal dekat pengasuh.. Lagi pun exam biasanya paling lama 3 jam.. So balik tengahari nanti aku ambillah awal sikit anak aku..


Rasanya bulan ni memang bulan final exam untuk semua student PJJ kot.. Apa pon kepada yang tengah ambil exam tu... Good luck untuk korang semua ye..


Published with Blogger-droid v2.0.4

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. all the best cik malarang!!

    BalasPadam
  2. all the best to cik malarang..mmg sekarang ni musim final exam. tp student PJJ dan PLK mula dulu, baru student fulltime :)

    BalasPadam
  3. all the best, semoga semuanya ok

    BalasPadam
  4. tq semua :)

    cuba teka : tq temankan syg..

    BalasPadam
  5. Good luck cik malarang...
    En myvitrd mmg hubby yg baik...

    Aoa salah sekali sekala kita berkorban utk isteri pula kan.

    BalasPadam
  6. jaa pun wat pjj usm gak hari tu...tapi baru thun 1 laa..daftar julai hari tu utk sidang 2012/2013. cik malarang amik course ape?
    dia sekarang masih di thun 3 ke dah habis?

    http://www.jaakechik.com/2012/07/hari-pertama-orientasi-usm.html

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..