Sizzling Yee Mee Panas-Panas Di Tesco Sungai Petani

5/27/2012 07:07:00 PG , 6 Comments

 

Salam hujung minggu semua,

Minggu cuti sekolah dah bermula & patinya ramai ibu bapa telah merancang perjalanan untuk pergi bercutikan? macam aku hanya balik bercuti ke kampung mertua je di Balik Pulau Penang selama 2 hari..

Bila dah balik kampung ni.. rasanya tak lengkap kalau tak gi ronda-ronda bawa family mertuakan.. so semalam kami sekeluarga gi ronda-ronda ke Tecso Sungai Petani.. kebetulan maa sampai tu masing-masing perut dah menyanyi so kenalah cari food court untuk mengisi perutkan..

food court tesco sungai petani 1

Sampai-sampai je terus cari food court.. aku pulak kalau dah jumpa food court kedai yang aku cari mesti yang jual makanan sizzling je.. sebab yang tu je leh masuk dalam perut aku.. hehehe

sizzling yee mee 1

Tidak mengecewakan sebab ada juga kedai sizzling dekat food court ni… jom kita start masak..

sizzling yee mee 2

tu dia…. panas.. panas.. berasap lagi… tengah-tengah taip entri ni aku dah start lapar semula.. hehehe

sizzling yee mee 3

jeng..jeng.. akhirnya Sizzling Yee Mee Telur aku dah siap.. ready to eat…. nyummmm nyummmm

food court tesco sungai petani 2

Tak sampai 10 minit.. hahahaha… dah licin… Alhamdulillah dah kenyang… Korang kalau gi food court apa makanan kegemaran yang korang akan pilih ye?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. mee sizzling my feveret.huhu.sedap =)

    BalasPadam
  2. hoho..kalau baru masak..berasap..memang sedap habis la..

    BalasPadam
  3. Sedapnyer... terus bernafsu nak makan Sizzling nie :)

    BalasPadam
  4. aku .... kalau tak makan nasik....memang kuetiow goreng je la aku carikkk

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..