Sesi Terjah Mom & Baby Expo 2012

5/12/2012 11:38:00 PTG , , 10 Comments

 

Salam semua,

Kebetulan semalam aku ambil offday untuk bawa cik malarang gi buat checkup.. habis je buat checkup terus bawa cik malarang gi terjah Mom & Baby Expo 2012 dekat Mid Valley..

Walaupun baru hari pertama dibuka wah boleh tahan sambutan dari pengunjung,… aku memang saja datang awal sebab kalau datang hujung minggu confirm padat dengan pengunjung nak bergerak pun payah.. so datang awal ni pun dah ramai juga..

Oklah aku tak mau cerita banyak.. so layan jelah beberapa keping gambar yang aku ambil sepanjang dekat expo tu.

Mom baby expo 1

Tengok tu ramai dah orang nak balik dari shopping.. punya awal dia orang shopping.. hehehe

 Mom baby expo 3 Mom baby expo 2 Mom baby expo 4 Mom baby expo 5

Macam-macam ada jual dekat expo ni.. dari pakaian baby, kelengkapan baby, aksesori baby n macam-macam lagi

Mom baby expo 6 Mom baby expo 7Mom baby expo 8 Mom baby expo 9

Bawa je duit banyak-banyak… kalau ada yang berkenan terus beli n bawa balik.. hehehe

Mom baby expo 10 Mom baby expo 11Mom baby expo 12 Mom baby expo 13

cik malarang sempat juga beli bekas simpan susu beku.. katanya murah so aku suruhlah beli lebih sikit.. termasuklah botol bekas simpan susu… harga RM22 sahaja.. kalau dekat luar ada yang jual RM39.. so memang murahlah.

Mom baby expo 14 Mom baby expo 15

Salah satu benda yang aku cari adalah pampers dari jenama Whoopee ni.. tapi malangnya harga dah mahal.. so aku tak belilah.. sebelum ni dijual dengan harga RM20 je.. tapi dekat expo tu dijual dengan harga RM25 + percuma 5 pampers seluar ..

Mom baby expo 16

Bagi ibu-ibu yang nak cari pump susu dekat sini pon banyak jual pilih je dari jenama mana korang nak.. cik malarang kata kalau ada duit dia nak beli jenama medela ni.. yang ada double pump.. lagi pun sekarang ni cik malarang memang pakai dari jenama medela ni cuma single pump je… insyaallah ada rezeki nanti aku cuba tunaikan hasrat cik malarang tu.. hehehe.

Mom baby expo 17

Sebelum gerak balik sempat pulak maskot Nestle ni berposing depan aku.. hehehe.. esok ada sehari lagi expo ni kalau korang ada masa free bolehlah gi terjah ye..:-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. aku baru je pergi tadi..
    memang padat orang..
    tapi ada barang yg mahal dari harga luar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2 bro.. tak semua murah... kena pandai pilih..

      Padam
  2. hahahaaaa... skrang semua GTB dah tau Myvitrd = expo baby.. borong! jangan tak borong!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha... di manaada expo paasti aku ada menyelit.. hehehe

      Padam
    2. mat expo.. mat expo.. muahahhaaa

      Padam
  3. aku pi bawak balik Mamypoko je hehe ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. En bean mareno kalau wife nk beli breastpump sila beli dgn sy...hehe..

      Padam
  4. Kalau karnival kanak2.. mesti warna warni.. comel2 jer.. ;)

    BalasPadam
  5. Tu la bro... patutnya event management nie lantik ko jadi duta buat coverage setiap kali ada expo..... hehehehe

    BalasPadam
  6. wah..murah betul..
    memang tak rugilah pergi expo ni...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..