SeeBaby Super Mini Baby Stroller | Stroller or Buggy

5/05/2012 04:07:00 PTG 10 Comments



Salam semua,

* Entry dibawah ditulis oleh penulis jemputan cik malarang



Dapatkan Mini Stroller dengan Harga RM 120.00, termasuk postage,untuk anak anda di Harraz baby Shoppe.






Brand : SeeBaby (Hong Kong brand) 
Material : Aluminium Alloy (steel) 
Weight : 2.5kg 
Size : L62 x W44 x H87 
Color : Light blue & Red 
 * Suitable for 1 - 4yrs 
* Max weight about 25kg 
* Easy to fold,carry and storage 
* Light and simple 
* Compact and convenience 





--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. eh. baguslah mini stroller ni kan.. senang nak angkut..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yap mmg bgs...ringan je,tak mkn ruang kalau msk kn dlm keta.

      Padam
  2. Comel nih,tapi sayang untuk 1 year above kan?baby 3 month ke atas boleh tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seeloknya baby yg dh blh duduk la... Bsby 3bln tak sesusi lg... :)

      Padam
  3. bila compak, ringan dan harga yg berpatutan, boleh tarik ramai pengguna. unik dengan pemegang teleskopit mcm travel beg.

    BalasPadam
  4. ahhaaaa.. skrang ilham lak takmo duduk dalam stroller.. huhuhu

    BalasPadam
  5. Buggy nie still available lagi tak? Ada roof tak? Mcm mana nak order?

    BalasPadam
  6. available lagi tak.. nak yang ada roof..

    BalasPadam
  7. Dear...u duduk blik pulau kn...nak letgo tak?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..