Mom & Baby Expo, Mid Valley 11-13 Mei 2012

5/10/2012 11:12:00 PG , 7 Comments

 

Salam semua,

Mom-Baby-Expo-Giveaway-Pregnant-Mama-2012-choose-to-save-everyday-on-sales

kredit image : EverydayOneSales

Tahun ni memang meriah betul dengan expo barang-barang baby ni.. nak dikatakan hampir setiap bulan ada je expo yang ada kaitan dengan baby.. paling seronok sapa lagi kalau bukan mem besar.. hehehe..

Bermula esok sampai 13 Mei ni di Mid Valley Exhibition Hall sekali lagi berlangsung expo Mom & Baby ni.. jadi kalau korang yang ada kelapangan tu bolehlah bawa family dihujung minggu shopping barang-barang anak ye.. :-).

Mem besar awal-awal lagi dah sound “esok kita ye abang”… hehehe.. punya tak sabar esok dah nak terus gi.. oklah kebetulan esok aku pun offday so bolehlah berjimba-jimba dekat Mid Valley esok..

Jangan lupa ye.. 3 hari je tau.. ** mem besar macam tau-tau je yang 4 angka tu clear.. hehehe.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. salam..
    sekali sekala apa salahnya...

    BalasPadam
  2. Wah,shopping jgn xshopping wahai mem besar..hehehe

    BalasPadam
  3. aku perasan gak... kat mid valley nei selalu gak diorang buat expo nie... tak pe beli untuk keperluan family kan... takde jenuh nak rebut2x teruk kan

    BalasPadam
  4. Waa.. Aku pun nak pergi gak nie...
    Tapi hari minggu kot...

    BalasPadam
  5. alhamdulillah.. ada rezeki lebih 4 angka tu.. beli2 lah untuk yang tersayang

    BalasPadam
  6. rezeki dr Allah utk anak2 setelah bapa gigih berusaha.

    BalasPadam
  7. Barangang baby memang mahal-mahal belaka.. kalau kebetulan ada expo macam ni bolehlah ambil peluang beli.. mungkin agak murah masa tu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..