Harraz Pekena Siakap 3 Rasa Tokey Besi Buruk Belanja

5/17/2012 09:40:00 PG 17 Comments

 

Salam semua,

Punyalah seronok si Harraz bila unlce dia nak belanja makan siakap 3 rasa.. korang tengok je muka dia dekat bawah ni.. tersenyum-senyum.. padahal yang akan habiskan siakap tu Daddy dengan Mama dia.. hehehe.

Harraz with uncle 1 Harraz with uncle 2 Harraz with uncle 3

Suka dia kena pegang dengan unlce wak Daeng (adik lelaki aku) … asalnya memang tak dirancang pun nak keluar makanan.. sebab tujuan asal aku ke Bangi malam semalam nak hantar adik aku untuk gi ambil kereta terpakai yang baru di beli.. so sementara nak tunggu brother yang nak jual kereta tu sampai aku santaplah dulu..

Nak tahu aku santap apa jom layan gambar dekat bawah ni..

siakap 3 rasa

Ikan Siakap 3 rasa.. boleh tahan besarnya.. rasanya boleh makan untuk 5 orang.. tapi yang belasah aku bertiga je.. hehehe.. makan tak habis siap bungkus bawa balik lagi.. hehehe.

kailan ikan masin

Kegemaran cik malarang.. sayur kailan ikan masin.. menu wajib bila makan bersama nasi putih..

Sotong goreng tepung

Sotong goreng tepung.. oklah rasanya.. cuma asal sikit sangat sotong aku ni.. huhu..

sup kosong

Yang ni aku yang order.. Sup kosong.. kalau aku makan nasi sup kosong ni wajib sebagai pelancar perjalanan tekak aku.. so taklah kering tekak aku.. hehehe

Alhamdulillah kenyang sangat makan malam semalam.. sampaikan aku balik bawa kereta tertidur-tidur sebab kekenyangan.. hehehe.. apa pun terima kasih banyak-banyak dekat adik aku ni sebab belanja kami makan.. semoga rezekinya bertambah dan sentiasa diberi kesihatan berpanjangan.. amin..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

17 ulasan:

  1. laa....ni ofismate Kancilbiru dan Elissmie ni hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. kantoi... tokey besi buruk kantoi.. aduhhh.. jgn bocor rahsia ye.. hehehe

      Padam
  2. kecik dunia ini :p en hadi :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. memang kantoi habislah mcm ni.. siap sebut nama lagi.. hahaha

      Padam
  3. macam kenal jer...ishh..ish. boss..boss

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah ramai staff UITM baca blog ikan bilis ni.. hehe.. tolong tengok2kan bos tu.. ye.. hehehe

      Padam
  4. menu menarik tu bro...tetiba rasa lapo lak...
    lama dah x jumpe adik ko hadi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. memang tak boleh tengok menu makanan bro.. aku pun kalau tengok gambar je terus lapar.. hehehe..

      Kalau ko nak beli besi buruk boleh jumpa dia wak rone.. hehehe

      Padam
  5. Tengok ikan siakap nie teringat SUMIGIGI.... hahaha... anyway nak cuba makan seekor la untuk HAZMAN VS FOOD

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. SUmiGigi.. ikan ni memang besar bro.. rasanya kalau hang makan sorang n habis..memang champion lah bro.. hehehe

      Padam
  6. Ni macam kat anna ikan bakar je ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nama kedai dia aku lupa bro.. tapi dekat area bangi.. kalau tak silap nama kedai tu ada perkataan Periuk..

      Padam
  7. perrggghhh.. tangkap leleh habes.. tak tahan~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau makan free dengan orang belanja memang semua sedap..

      Padam
  8. wah makan besar yer...muka adik nak sama jer kalau tgk dari pic 1 tue hihi..

    BalasPadam
  9. perghh..makan besar...
    puas hati ni....semuanya nampak sedap
    terutamanya ikan siakap 3 rasa tu..nyam2!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..