Geram Nak Makan Juga

5/12/2012 12:11:00 PTG 1 Comments

Salam semua,

Sejak dua menjak ni Harraz dah sangat kurang nak minum susu.. Kekadang tu kena paksa baru nak minum... Paling senang time tidur baru leh minum...

Ada pulak beberapa orang yg dah berpengalaman besarkan anak ni cakap.. Kalau budak dah nak masuk 6 bulan memang dah mula kurang minum susu sebab dia dah start nak makan.. Ooo macam tu ke?



Patutlah semalam masa aku bawa wife gi checkup dekat KPJ Damansara time kita orang sarapan sebuk juga dia buka mulut... Rupanya dah teringin nak makan juga ye.. Hehehe

Korang yang ada pengalam besarkan anak memang macam tu ke perkembangan budak ni..?

posted from Bloggeroid

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. amboi Harraz..tgk mknann mcm dh kecor je air liur dia ye...dh start nk mkn lah tu, tp syg susu pulak dia xmo minum..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..