Cek Ke-3 Dari Exabytes

5/15/2012 11:22:00 PG 6 Comments

 

Salam semua,

Alhamdulillah rezeki anak bini lagi… baru je aku terima sampul surat berisi rezeki pagi ni.. sebenarnya aku dah lupa pasal site income dari exabytes ni.. sebab rasanya dah lebih sebulan kot aku sambung kontrak dengan mereka untuk kekalkan banner iklan tu..

exabytes - cek ke 3

Cek Pertama & Cek Kedua

Kalau korang perasan Banner Exabytes dekat atas header aku tu dah lebih dari 5 bulan duduk dekat situ.. kalau ikutkan awal bulan 4 hari tu dah habis dah tempoh iklan tu di paparkan.. tahu-tahu je.. seminggu sebelum iklan tu tamat.. pihak exabytes ada email dekat aku.. kata nak offer sambung kontrak letak iklan tu.. apa lagi seperti orang mengantuk disorongkan bantalah.. setelah kedua-dua pihak bersetuju dengan sebutharga yang ditawarkan.. maka aku pun setuju sambung kontrak banner 6 bulan lagi.. rugi apa rezeki kalau kita tolakkan.. hehehe

Rasanya bukan aku sorang je yang sambung kontrak ni.. kalau korang masuk blog rakan-rakan blogger yang lain yang ada banner tu mesti dia orang sambung juga.. :-)

Hope kerjasama dengan pengiklan exabytes ni dapatlah diteruskan dari masa kesemasa..

** Nak info lanjut pasal Exabytes ni.. boleh terjah facebook exabytes

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. alahainyer jelesnya...teringin nak letak tp trafik pun tak berapa kencang huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpe2.. tingkatkan trafik dulu ye.. nanti kalau dia buka lagi boleh cuba apply.. yg penting jgn putus asa

      Padam
  2. besnye..syu bru stat beriklan ngn exabytes..

    BalasPadam
  3. masyuk..mmg rezeki ank bini bro lah..:-)

    BalasPadam
  4. saya pun baru renew, menantikan cek, he he he

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..