Blogger Berdangdut Di LG Cinema 3D SMART TV Party

5/24/2012 10:23:00 PG 5 Comments

 

Salam semua,

Malam semalam sempat aku merajinkan diri datang ke event anjuran bersama LG & Nuffnang sempena pelancaran Model baru TV mereka yang dikenali sebagai LG Cinema 3D SMART TV..

Kalau nak tahu lebih lanjut pasal SMART TV ni.. nantikan entri berikutnya yang akan aku update nanti.. tapi sebelum tu aku nak share satu video gelagat seorang blogger ni.. terkinja-kinja depan SMART TV tu..

Nak tahu apa kena dengan blogger tu.. jom layan Video dekat bawah ni.. rasanya dia tak perasan kot aku rakam gelagat dia masa depan SMART TV tu.. hahaha.

Macam mana, korang kenal tak sapa blogger baju kuning tu? kalau korang tak kenal korang boleh tengok dekat SINI..

lg-5-1-3d-bluray-dvd-home-theatre-system

Dengar cerita Blogger Ratu Dangdut ni menang hadiah  Set 3D Blu-Ray Home Theatre System dari LG.. perggggg sangat bertuah beliau ni.. tak sia-sia dia datang malam tu.. Apa pun tahniah kepada Ratu Dangdut tu ye.. pasti ni korang boleh datang Karok dekat rumah dia.. sebab sound sistem yang dia dapat tu memang terbaik dari ladang..

Aku.. alhamdulillah dapat kenyang makan dengan jumpa rakan-rakan blogger je.. tak dapat hadiah pun dapat mengeratkan silaturrahim sesama blogger pun dah memadai.. Betul tak?

Oklah ye.. tunggu review aku pasal LG Cinema 3D SMART TV ni..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. Event cenggini la peluang nak jumpa member blogger kan... Masing2x tengah happy yea.... hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul bro..kalau tak memang susah nak jumpakan..

      Padam
  2. Hahaha kenal sangat dengan Blogger Berdangdut tu... ;)

    BalasPadam
  3. hahahhaa sempat u rakam ek? hehe. masa ni sha dah balik rumah, balik awal sebab kesian kat hubby kene jg baby...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..